reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

reklama
Ewa wasze dzieciaczki to faceci to musza byc gigancikami zeby mogli nosic na rekach takie panienki jak Gajunia albo Daria :))

słuchajcie mój Wiktor nabrał teraz tempa i w tydzień przybrał ponad 300 g. W 7 tygodniu ważył 5750g...zaczyna być ciężko przy usypianiu :sorry:

Wiecie co? Ja byłam dziś u lekrza i Tadziu jutro zaczyna 7 tydz. i waży 5390 i baba powiedziała że jest grubaskiem i dużo waży jak na swój wiek. No i zgupiałam bo wydawało mi się że w sam raz rośnie, ale nie żeby była mowa o nadwadze:crazy:

reklama
:-)Wiktorek w dniu urodzin:
waga 3340 g
wzrost 53 cm

Gdy miał 6 tygodni ważył już 4850 g i 57 cm.
W poniedziałek uaktualnię bo idziemy na szczepienie to się dowiemy, ale na rękach go już ciężko nosić;-)

Do góry