reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

Mój Wiktorek też zaczął nieźle przybywać. Mając 4 mc i 13 dni ważył 7380 g i mierzył 66cm. Przybył zatem w ciągu mc 800gram:-)

reklama
Ja dziś przy kąpieli zważę i zmierzę Mariczkę to wpiszę aktualne pomiary ;-) :-D

Nadia czyli Wiktorek rosnie jak na drozdzach:-)

A pamietam, jak martwilas sie jego slabym przybieraniem na wadze.

jeee nasze dzieciaczki to wielkoludki hihi tzn. bardzo ładnie rosną.

własnie w wiadomosciach mowili o chłopcu co jest najgrubszym niemowlakiem na świecie, ważył w wieku 3 miesiecy 10kg, teraz waży 25kg ale nie wiem ile ma. A do tego mama karmi go tylko piersią :tak:

a ja myślałam, że Olek to GULIWER :laugh2:

Oliwka w ciagu trzech tygodni przybrala 950 gram:-):-):-)i obecnie wazy 7250 a wzrost 72:)))Wreszcie robi sie pulchniutka:))))

No więc Mariczka wg. moich pomiarów waży 7590 g i ma 70 cm :-) Prawie jak jej narzeczony Dawidek :-D ;-) Tylko troszeńkę pulchniejsza jest ;-) :tak: :-D

cze :)
dzis Haniutek byla na szczepieniu <dzielnie zniosla>
jej wymiary
90/60/90
...
...
...
taki zarcik ;-)
waga:7500,przytyla od ostatniego pomiaru <31 .01.07> 700 gram
Mala duzo wymiotuje,choc wg pediatry to sa po proetu gigantyczne ulewania i nie mam sie zbytnio martwic:dry:
glowka i klatka :43 cm

reklama
Agus - no to wreszcie masz waleczki wymarzone!!!

no to moja Ninka chyba bedzie teraz najchudsza ... zamierzam ja zwazyc jutro, bo konczy 6 m-cy, ale watpie, zeby bylo wiecej niz 7 kg. no coz, ja sie chyba waleczkow nie doczekam :baffled:

Do góry