reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

hej ja dzisiaj bylam na szczepieniu no i synus byl zwazony. No i niesety bardzo malo przytyl przez 6 tyg tylko 500gram i wazy 6500kg-malo nie? Bardzo mnie to martwi-teraz musze dawac inne mleko Bebiko 2R ciekawe czy bedzie poprawa?? papa

reklama
Ewelincia teraz zauwazylam,ze karmisz mleczkiem(pisalm na problemach z kupka)ale nie martw sie moja Oliwka tez slabo przybierala i odkad jestesmy tylko na bebilonie to przez 3 tyg.przybrala 950 g wiec to byl krok milowy w jej wydaniu.Nie martw sie napewno wszytko bedzie dobrze:))):tak:i za miesiac zobaczysz juz porawe:)))

ewelincia - ja wazylam dzis Nine i ma 6950 a ma 6 m-cy!!! wiec wcale twoj synus nie jest taki mizerny :tak:

Ninka przybrala przez ostatni miesiac 550g, wiec chyba ok. w srode ide do pediatry to sie spytam. mialam nadzieje, ze jak zacznie jesc zupki, to wiecej przytyje, a ona nic. juz chyba takim chudzielcem pozostanie ...

Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze bedzie lepiej.:tak::tak::tak:
Agus 241 ja karmie malego w dzien tylko mlekiem sztucznym a w nocy moim jeszcze moze to ma wplyw na to bo w sumie od niedawna tak zaczelam robic.

Ninko wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D

Agatka była ważona 2 dni temu.
Mając skonczone 5 miesięcy i 1 tydzień ważyła 7.500g. Jak czytam o waszych dzieciaczka to wygląda mi na to że Agatka to mały grubasek. Mój mąż mówi na nią pączek :)

NASZE SŁONECZKO BEDĄC W SZPITALU PRZEZ 2 TYG. ZUPELNIE NIE PRZYBRAL NA WADZE....JUZ NIE WSPOMNE ZE JEST PRZEZROCZYSTY...TAKI Z NIEGO BLADZIAK Z PODKÓWKAMI POD OCZKAMI...ALE DOJDZIE DO SIEBIE...ZACZNIEMY PIĆ SOCZKI, SAMAC MARCHEWKE I CHODZIĆ NA SPACERKI I NAPEWNO WROCIC MU PIĘKNY KOLOREK:tak:

reklama
Do góry