reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

witamy!! Dominisia urodzila sie 26 pazdz wazyla 4200 po wyjsciu ze szpitala 4150:-)a dzis wazy 9 kg slicznie przybiera na wadze :tak:jest taka sliczna ta moja kluseczka i taka KOCHANA!!!!!!!!!! uwielbiam calowac ta kluseczke!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny,oto najświeższe (dzisiejsze) pomiary mojej kluski:
waga - 9450!!!! :szok:
wzrost - 67 cm
główka - 43
kl. piers. - 47

już wiem skąd te bóle w kręgosłupie... :dry:

Mamuska - no niezle :-D moja Nina tyle to bedzie wazyc chyba dopiero po skonczeniu roczku!!!

kajenka moja na pol roczu miala prawie 7 kg. za to jak maz ostanio ja mierzyl, to wyszlo nam 76 cm!!! nie wiem, czy to mozliwe :baffled:

Roni to ja bym się szczerze mówiąc trochę martwiła. To chyba nie za dobrze jak 3,5 miesięczne niemowle waży tak dużo. Nie wiem, moze się mylę, ale na Twoim miejscu pogadałabym na ten temat z pediatrą.
A karmisz piersią czy butelką ???

reklama
Do góry