reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

reklama
macius poza butami mam juz cale wyposazenie zimowe (kombinezon tj. kurtka i spodnie, czapa szalik i rekawiczki)
,mam nadzieje ze choc z raz zalozy spodnie od kombinezonu
ja nie czekalam na ostatnia chwile poniewaz kombinezony firmy coccodrillo znikaja juz na jesieni a potem nie ma rozmiarow. Zreszta ten co kupilam zamawialam specjalnie bo juz w sklepie nie bylo rozm.

Julia mierzy 90cm i wedle siadki centylowej do tego wzrostu pasowałaby waga 14kg,niestety wazy az 17:szok:Dieta.Julia jest ubita i bardzo ruchliwa wiec pani dr powiedziała ze sie wyciagnie ale mam nie dawac słodyczy.

:nerd: Mada masz co dzwigac...

(Paula przy wzroscie 92 cm wazy tylko 11,5kg.)

A brak slodyczy w diecie wyjdzie tylko Julii na zdrowie:tak:

Mada no to faktycznie mały klocuszek z Julii ... i napewno to zrzuci ... a co do słodyczy odrazu mówie, że współczuje, Tobie, nie Julii ;-)
Dawidek jadał słodycze ... mało bo mało ale jadał ... teraz ma całkowity zakaz i od 2 dni ... wymiekam ... placz , wrzask i w ogole walka o batonika :-(

Mada nie przejmuj sie tym tak zobaczysz ze ja wyciagnie w gore bardzo duzo dzieci tak ma .Iza jak byla mala tez byla klocuszkiem a teraz niestety ma niedowage 4 kilo ,probuje ja upasc troszke ,ale nic z tego nie wychodzi:tak:Moze nie odstawiaj calkiem tylko ogranicz :tak:
Moniqo wspolczuje Dawidkowi i Tobie ,Bo ciezko takiemu maluchowi wytlumaczyc ze niewolno mu jesc slodyczy :-(

reklama
My jutro idziemy na bilans, zobaczymy jaki z Mata jest klocuszek :-)
MoniQa - współczuję ci tej jazdy z słodyczami, miałam ten sam problem z Łukaszem jak zachorował musieliśmy wszystko odrzucić ile to było płaczu:-( i nerwów
Mati na szczęście nie przepada za słodyczami :tak:

Mada- moja bratanica też była takim klocuszkiem nabitym, a teraz super figurka:-)

Do góry