reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

reklama
Kubus ma rozmiar bucika 22, ale na zime kupiłam mu 23...

Katus ja już kupiłam na zime, bo akurat byliśmy w "dużym miescie";-), i skorzystałam z okazji że byłam w CCC i wzięłam fajne, niedrogie buciki dla małego... u mnie w miescie nie ma takiego wyboru bucików dla dzieci...

O ile mnie pamiec nie myli to zazwyczaj od listopada chodzi sie juz w kozakach:tak:W zeszłym roku o tej porze juz Julii kładłam kozaczki,bo było juz bardzo zimno.

Katus ja kupiłam we wrzesniu bo im wczesniej to jest wiekszy wybór,tak jak w tamtym roku kupiłam Korneckiego w rozmiarze 25 jest mały luz,bo addidasy nosi 24.Ale numeracja zależy od firmy:tak:

Mati już nosi bucik o rozmiarze 26, podczas przeprowadzki odkryłam zabunkrowane buty zimowe po Łukaszku rozmiar 27, ale przymierzyłam i są OK przynajmniej jeden wydatek mam z głowy :tak: A butki porządne Łukasz miał je parę razy tylko na nóżkach - bo kupiłam zbyt szybko . Mam nadzieję że nie rozlecą się ze starości :szok::rofl2:

Katka ja gdyby nie to ze byla promocja to pewnie tez bym kupila na ostatnia chwile ;-) ... zreszta moj maz stwierdzil, ze ja powinnam miec na drugie imie "Promocja":-D;-)

No to Mati ma faktycznie duza stopke ... niom ale tez jest duzy chlopczyk juz :tak:

reklama
Na poczatku pazdziernika chcialam w Bartku kupic Pauli kozaczki, ale okazalo sie, ze maja tylko 2 zeszloroczne modele do wyboru:szok: Sprzedawczynie powiedzilaly, ze nowe beda dopiero w II polowie miesiaca:nerd:

Do góry