reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

reklama
Kubus ma rozmiar bucika 22, ale na zime kupiłam mu 23...

Katus ja już kupiłam na zime, bo akurat byliśmy w "dużym miescie";-), i skorzystałam z okazji że byłam w CCC i wzięłam fajne, niedrogie buciki dla małego... u mnie w miescie nie ma takiego wyboru bucików dla dzieci...

O ile mnie pamiec nie myli to zazwyczaj od listopada chodzi sie juz w kozakach:tak:W zeszłym roku o tej porze juz Julii kładłam kozaczki,bo było juz bardzo zimno.

Katus ja kupiłam we wrzesniu bo im wczesniej to jest wiekszy wybór,tak jak w tamtym roku kupiłam Korneckiego w rozmiarze 25 jest mały luz,bo addidasy nosi 24.Ale numeracja zależy od firmy:tak:

Mati już nosi bucik o rozmiarze 26, podczas przeprowadzki odkryłam zabunkrowane buty zimowe po Łukaszku rozmiar 27, ale przymierzyłam i są OK przynajmniej jeden wydatek mam z głowy :tak: A butki porządne Łukasz miał je parę razy tylko na nóżkach - bo kupiłam zbyt szybko . Mam nadzieję że nie rozlecą się ze starości :szok::rofl2:

Katka ja gdyby nie to ze byla promocja to pewnie tez bym kupila na ostatnia chwile ;-) ... zreszta moj maz stwierdzil, ze ja powinnam miec na drugie imie "Promocja":-D;-)

No to Mati ma faktycznie duza stopke ... niom ale tez jest duzy chlopczyk juz :tak:

reklama
Na poczatku pazdziernika chcialam w Bartku kupic Pauli kozaczki, ale okazalo sie, ze maja tylko 2 zeszloroczne modele do wyboru:szok: Sprzedawczynie powiedzilaly, ze nowe beda dopiero w II polowie miesiaca:nerd:

Do góry