To obie nasze kobitki "wielkie stopy" ;-)Julia tez jest wielka stopaNosi adidaski 25(troszeczke luzutak z 3mm) a na zime kupiłam rozmiar 26
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Hania ma 23.
a 3mu kupujecie juz buty na zime?
edzia83
Fanka BB :)
bo zima za pasem:-)Hania ma 23.
elisabeth
Październik '06 i '09
Kubus ma rozmiar bucika 22, ale na zime kupiłam mu 23...
Katus ja już kupiłam na zime, bo akurat byliśmy w "dużym miescie";-), i skorzystałam z okazji że byłam w CCC i wzięłam fajne, niedrogie buciki dla małego... u mnie w miescie nie ma takiego wyboru bucików dla dzieci...
Katus ja już kupiłam na zime, bo akurat byliśmy w "dużym miescie";-), i skorzystałam z okazji że byłam w CCC i wzięłam fajne, niedrogie buciki dla małego... u mnie w miescie nie ma takiego wyboru bucików dla dzieci...
Mada80
Fanka BB :)
O ile mnie pamiec nie myli to zazwyczaj od listopada chodzi sie juz w kozakachW zeszłym roku o tej porze juz Julii kładłam kozaczki,bo było juz bardzo zimno.
Katka
Użyszkodnik ;)
eeeeeeee
to ja czekam zawsze do ostatniej chwili...
nie wiem,moze zle robie...
mhm
to ja czekam zawsze do ostatniej chwili...
nie wiem,moze zle robie...
mhm
Mati już nosi bucik o rozmiarze 26, podczas przeprowadzki odkryłam zabunkrowane buty zimowe po Łukaszku rozmiar 27, ale przymierzyłam i są OK przynajmniej jeden wydatek mam z głowy A butki porządne Łukasz miał je parę razy tylko na nóżkach - bo kupiłam zbyt szybko . Mam nadzieję że nie rozlecą się ze starości
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Katka ja gdyby nie to ze byla promocja to pewnie tez bym kupila na ostatnia chwile ;-) ... zreszta moj maz stwierdzil, ze ja powinnam miec na drugie imie "Promocja";-)
No to Mati ma faktycznie duza stopke ... niom ale tez jest duzy chlopczyk juz
No to Mati ma faktycznie duza stopke ... niom ale tez jest duzy chlopczyk juz
reklama
Podziel się: