reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

reklama
To mój Kuba w ogóle się zatrzymał... od dłuższego czasu waży ok 12 kg i ma ok 85 cm wzrostu, buciki nr 22...

Ufff... A juz sie balam, ze z Paula cos nie tak, bo wczoraj ja wazylam i okazalo sie, ze przez 2 miesiace nic nie przybyla- wciaz wazy rowne 11kg.
Wzrost 86cm (a niektore ubranka, np. bluzki czy pajace do spania kupuje na 98-104:baffled::confused:), stopa 14cm.

To moje dziecko jest waga ciężka :zawstydzona/y: -- 15 kg :sorry2:...ale też od dłuzszego nie przybiera na wadze :-)

Mój Paweł przez pierwsze 6 tygodni swego życia przytył 2,5kg to teraz chyba stoi z wagą bo ma zapasy:-)a potem też przybierał od szczepienia do szczepienia po pól kilo przynajmniej.

No to u Nas podobnie ... Dawidek od jakiegos czasu ciagle nic, a jak coś to w gramach liczyć mozna ;-)
obecnie waży 11,600 przy 87-88 cm wzrostu :-)

Więc pewnie taki przestój wagowy jest normalny:confused:a przynajmniej mam taką nadzieję:cool2:Pawełek wcina wszystko co popadnie więc raczej nie z winy braku pokarmu nie rośnie jak na drożdżach.

monika u nas jak u Was.Julia prawie 15kg.Az mi wczoraj jedna pani powiedziałą Mama nie tłucz dziecka..:szok:A mała prawie wcale nie je słodyczy,je tylko toi co lubi i to w nieduzych ilosciach,mysle ze bardzo powoli spala te zapasy ktore zrobiła w okresie niemowlecym pijac za pieciu moje mleczko.

reklama
Mada...mam nadzieję że nasze dziewczynki kiedyś wybiegają ten tłuszczyk ;-):-D:tak:i będą laski nieziemskie..............

Do góry