reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

Gufi modelki nam rosna;-);-);-)

Nadia przyjdzie ladna wiosna, lato to dzieci beda biegac cale dnie na dworze a wtedy wiadomo- duzo ruchu, brak czasu na jedzenie, to i nadwaga zniknie:tak:

reklama
Gosia 29 kwietnia 1,5 roku, waga ok 12 kg (ostatnio 4 tyg temu w osrodku 11,5 kg)
wzrost około 88 cm (ubranka 86 cm - 92 cm) :-) buciki rozmiar 21

A wiecie jak Hania przybrala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<te leki przeciwalergiczne,ranoigast dzialaja ,jak nic,mam takie wrazenie>
dzis w wieku 20 m-cy i 1 tyg wazyla 10,420!!!!!
i ma 81 cm
normalnei Haniutek puchnie;-) w oczach,ma puculki i pelikana:-D:-D:-D

moja Nina nosi juz rozmiar buta 23 i ma stopke 14,5 cm!!! przez 2 miesiace stopka urosla jej prawie 1,5 cm i musialam jej kupic juz drugie sandalki :szok:

reklama
Gosiaczek wzrost około 94 cm (ubranka 92-98) stópka - właśnie wyrosła z 22 i też jak Gufi musiałam kupić nowe sandałki. Wagi niestety nie znam, ale mój kręgosłup czasem czuje, że jest coraz cięższa, choć nie przybiera już tak dużo jak jeszcze 2 miesiące temu.

Do góry