reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
katrins - syn Ci rośnie na potęgę. Wiki też wyskoczyła z siatki centylowej jak była mała, ale teraz chyba wraca, hehe
Przekonam sie na bilansie, dopiero 3 września.
edyta - i pomysleć, że Krzys i Olka to rowieśnicy. Ciekawe jaka by była różnica jakby ich obok siebie postawić, co?
Przekonam sie na bilansie, dopiero 3 września.
edyta - i pomysleć, że Krzys i Olka to rowieśnicy. Ciekawe jaka by była różnica jakby ich obok siebie postawić, co?
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Edyta - jak dla mnie to idealny wzrost chyba? Bo jest międzi 25 a 50 centylem. Filipek jest też nie najwyższy. Mimo że startował ze sporego wzrostu. Teraz ma 88 cm i też jest między 25 a 50 centylem.
Za to wagę ma nadal perzodująca . 16,5 kg prawie już waż (czyli powyżej 97 centyla). Ale wyrasta już i ma coraz fajniejszą sylwetkę. Tylko ten brzuszek jeszcze ma dość spory. Na szczęście wg usg jest dobrze (chyba ma po tatusiu - on tez taki miał jak był malutki :-), a później sie chucherko zrobił)
Za to wagę ma nadal perzodująca . 16,5 kg prawie już waż (czyli powyżej 97 centyla). Ale wyrasta już i ma coraz fajniejszą sylwetkę. Tylko ten brzuszek jeszcze ma dość spory. Na szczęście wg usg jest dobrze (chyba ma po tatusiu - on tez taki miał jak był malutki :-), a później sie chucherko zrobił)
Antylopka
Potrojna mamuska
my dziś byłyśmy na bilansie - Wikunia waży 15,5 kg (90-97 centyl) i mierzy 96 cm (powyżej 97 centyla), czyli jak pisałam wraca do siatki centylowej, po długiej nieobecności, hehe;-)
ogólnie wszystko dobrze, pochwaliła lekarka, że bardzo ładnie mówi i jest bardzo kontaktowa. No więc ja jestem dziś dumna mama
edyta, mrozik - jakby dobierać w pary, to wasze dzieci stworzą jedną, a Wiki z Krzysiem od Katrins drugą. Będziemy miały obraz siatki centylowej, hehe
ogólnie wszystko dobrze, pochwaliła lekarka, że bardzo ładnie mówi i jest bardzo kontaktowa. No więc ja jestem dziś dumna mama
edyta, mrozik - jakby dobierać w pary, to wasze dzieci stworzą jedną, a Wiki z Krzysiem od Katrins drugą. Będziemy miały obraz siatki centylowej, hehe
reklama