reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

aniulka jakie wielkie chłopiskooo ;-):-)
Kira Kubuś podobnie, tylko waga 12,5 kg
edyta Olka juz tak ma, ze jest drobniutka ...nie przejmuj się, niech się zdrowo chowa, to najważniejsze :tak:

reklama
to i my mamy juz wymiary bo byłysmy dzisiaj na szczepieńu waga 11,5kg wzrost 85 cm wiki jeszt szczupła a na siatce centylkowej na 50 centylu jest czyli w sam raz

mój Maciek od początku był jakis taki "wielki"
najgorsze jest to, że on by tylko na rekach siedział :szok::szok:

my idziemy na bilans dopiero 3 wrzesnia, bo pani dr teraz na urlopie. na oko, to mysleże Wiki będzie w "lidze" Kubusia od Kozicy:-) Chociaz wydaje mi sie, że zeszczuplała, a raczej wyciagnęła się, więc może waży mniej...

Dziś byłyśmy na bilansie dwulatka. Oliwka waży 11,100 i ma 83 cm. Sama nie wiem czy na 100% ma te 83 cm. Dla mnie jest wyższa. Teraz śpi więc nie mogę jej podstawić przy futrynie. Sama już nie wiem.

My jeszcze przed bilansem, bo jakos ciagle nie ma czasu ;-) Ale Szymcio wazy 12,7kg (sam na wage wchodzi srednio raz dziennie), a wzrostu ma ok 92-93cm.

reklama
My mamy bilans dopiero 10 pażdziernika:baffled:ale mierzylam Adasia i tez ma tak 91-93 cm na domowej miarce nasciennej;-)z waga gorzej bo nam padła,ale bede u siostry to go zwaze,obstawiam kolo 15kg ale zobaczymy:-p

Do góry