reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

oooo no to moja Wiki wymiarów raczej Oleńki. Spodnie 80 to takie do podłogi a waga jak ją ważyłam w sobote to 11,4 więc tez raczej mała i drobna.....

reklama
wiki- to mnie pocieszyłaś bo juz myślałam że Olka to tak bardzo odbiega od innych dzieciaczków, ale twoja chyba i tak wiecej waży. Ja wczoraj z ciekawości dorwałam moja ksiazeczkę zdrowia i w wieku 18 miesiecy ważyłam 9900..

Edyta-Ala w wieku 6miesięcy ważyła tyle co Ola teraz.Z tym że Ala to mały pulpecik była teraz jej się trochę schudło.

Zuzia też raczej drobniejsza, bo waży coś ok. 11 kg a mierzy 84 cm. Chociaż apetyt ma ogromny i zjada nieraz na objad tyle co ja:baffled: To pewnie po tatusiu ma taką przemiane materii:-D

Ewelia - moja mała chętnie tez by jadła 2 obiady, ale ona tyle waży, że musze jaj dawac owoce lub same warzywa zamiast drugiego obiadu.:szok: NIby mi mówia, że nie ma po kim byc grubasek, bo my z mężem chudzielce raczej jesteśmy (choć mój ślubny od ponad miesiący nie pali i przytył 8 kg, dziewczyny, jakie ciałko.....hehe;-)), rodzice i rodzeństwo tez, ale ja tam wolę uważać

Beata - no to w końcu któreś dziecko "dobija" z waga do Filipka :-D, ale trochę jeszcze Wiki brakuje, bo Filipek juz 14600 :-p

reklama
Do góry