reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

reklama
Dziś byłam na szczepieniu i się zdziwiłam. Ostatnio Olka była ważona jak byliśmy prywatnie u lekarza ważyła niby 1100. Dziś waży 9300 na wadze w przychodni. Ostatnio ważyła 9200 a to było we wrzesniu. Martwie się po myslałam że waga ruszyła a tu widać, że chyba nie. Do tego od tego ostatniego szczepienia urosła tylko 0,5 cm :-(Jest malutka jak na swój wiek ma 74,5 cm:szok: . Jak na złośc nie było dzis naszej pediatry tylko znów ta stara emerytka co nieraz już na nią trafiałyśmy. Oczywiście ona rzadnych zastrzeżen nie ma:baffled:. Poza tym Ola ma katar ale kazała ją szczepic do tego sprawdzała dwa razy gardło i podobno czyste a przedwczoraj jak byłam prywatnie to miala bardzo czerwone i migdały powiekszone. Normalnie chyba przestane chodzić do tych lekarzy.....:wściekła/y::angry::no:

edyta ja na Twoim miejscu tez bym sie zrazila do lekarzy...no ale co zrobic zeby miec jakiegos w rodzinie to by bylo cos:sorry:Sluchaj z tym wzrostem to rzeczywiscie niewiele ale moze taki urok Oli i juz :sorry:z tego co kojarze to tez jestes drobniutka i pewnie za Toba poszla:tak:

Edyta-Oleńka to rzeczywiście malutka jest z pewnością taka jej uroda i nie masz się co martwić.Co do lekarzy to brak mi słów.

Ala obecnie mierzy jakieś 88cm.Jeśli dobrze ją zmierzyłam bo strasznie się wierci.

edyta: moja na roczkowym szczepieniu miala 76cm . przez trzy miesiace wybujala, wiec spokojnie :) organizm sie porostu skupia na czyms innym w tej chwili :)

Kuba na dzień dzisiejszy, czyli 17,5 m-ca waży 13400 i mierzy 93cm ( to mierzenie to wiecie....takie w przychodni, więc kilka cm. w tą czy w tą......)

My dzis tez po szczepieniu i przy okazji bylo wazenie, no i Szymon wazy 11,5 kg, a mierzy ok 88cm. Tak wiec Koziaca widze ze masz duzegooo faceta w domu :-)

my dzis po szczepieniu,wiec mamy najnowsze miary i rozmiary :tak:
a wiec waga rowne 17 kg:-D, a wzrost juz z miarką na stojaco ;-) wyszlo 102 cm :szok:

reklama
Kozica-no Kubus faktycznie wysoki:tak:
Katrins-:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:jestem w szoku:-Dty to masz dopiero kawalera,wyglada pewnie jak 4-latek,az podeszłam do miarki i patrzylam jakby to bylo miec takiego wysokiego Adasia:-psuper!
Adas mierzony miarka na stojaco mierzy 85 cm i waga 12.300

Do góry