reklama
chcialam kupic ostatnio mlodemu spodnie, upatrzylam takie fajne rozm. 98, wygladaly na dosc duze, ale mnie podkusilo na drugi dzien wzielam jego obecne spodenki i cale szczescie, bo bym kupila zamale. no i kupilam na 104
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
katrins - a mój junior który ma 7 lat nosi rozmiar 122 Olka zanim dorośnie do tego rozmiaru to ho ho nadal nosi 80-86 ale spodenki to muszą być 80 nie większe bo ona jest bardzo niska. Dziś ją zmierzę bo ostatnio na szczepieniu była mierzona na leząco.Może urosła cos wiecej ale tak czy tak na pewno nie ma 80 cm.
Twój Krzysiulek jest największy z sierpniątek a Olka najmniejsza bo chyba mniejszego dziecka od niej nie ma .
Mam pomysł może zrobimy tabele i będziemy wpisywać wymiary naszych pociech???
Twój Krzysiulek jest największy z sierpniątek a Olka najmniejsza bo chyba mniejszego dziecka od niej nie ma .
Mam pomysł może zrobimy tabele i będziemy wpisywać wymiary naszych pociech???
Ostatnia edycja:
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
edyta - szykuj tabelkę;-)
Z Wikunii wagą to trochę problem, bo się wierci na normalnej wadze....więc wypośrodkujemy i zaliczamy 14 kg, wzrost 89 cm (stan na dzień 21.01, więc dokładnie 17 miesięcy)
Z Wikunii wagą to trochę problem, bo się wierci na normalnej wadze....więc wypośrodkujemy i zaliczamy 14 kg, wzrost 89 cm (stan na dzień 21.01, więc dokładnie 17 miesięcy)