reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

O matko Katrins ale wielki ten Twój Krzyś!!!!!

Ja dziś Kubę na stojąco zmierzyłam, trochę się wiercił ale wyszło 87cm i to mi się wydaje bardziej prawdopodobne niż to 93 z przychodni.....

reklama
chcialam kupic ostatnio mlodemu spodnie, upatrzylam takie fajne rozm. 98, wygladaly na dosc duze, ale mnie podkusilo na drugi dzien wzielam jego obecne spodenki i cale szczescie, bo bym kupila zamale. no i kupilam na 104

katrins - a mój junior który ma 7 lat nosi rozmiar 122 :tak:Olka zanim dorośnie do tego rozmiaru to ho ho:-D nadal nosi 80-86 ale spodenki to muszą być 80 nie większe bo ona jest bardzo niska. Dziś ją zmierzę bo ostatnio na szczepieniu była mierzona na leząco.Może urosła cos wiecej ale tak czy tak na pewno nie ma 80 cm.
Twój Krzysiulek jest największy z sierpniątek a Olka najmniejsza bo chyba mniejszego dziecka od niej nie ma .
Mam pomysł może zrobimy tabele i będziemy wpisywać wymiary naszych pociech???

Ostatnia edycja:
Edyta no to prosze zrobic ladna tabelke :-)

amk-k nasze dzieciaczki maja prawie 1,5 roku, wiec chyba nie mozesz porownywac wagi swojej Ali z naszymi ;-)

Katrins:szok::szok::szok::szok::szok: niesamowicie duży jest Krzysio.

Ala zmierzona dzisiaj 90cm,waga 13kilo.

Edyta-Oleńka rzeczywiście maluśka

edyta no to Olka faktycznie filigranowa dziewczynka będzie :-) i dobrze! Nie będzie miała problemu ze znalezieniem chłopa!!! Wszyscy będą wyżsi!

reklama
edyta - szykuj tabelkę:tak:;-)

Z Wikunii wagą to trochę problem, bo się wierci na normalnej wadze:baffled:....więc wypośrodkujemy i zaliczamy 14 kg, wzrost 89 cm (stan na dzień 21.01, więc dokładnie 17 miesięcy)

Do góry