reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

No a co ja mam powiedziec,Karol wazy pewnie ponad 8 kilo ( na elektronicznej lazienkowej 8300 ) i tez wszyskie body ma na 86:-D:-p

reklama
Tak tylko nasze brzdące maja tak ok 70-75 cm i nosza ciuszki 80-86 a Krzyś ma 82 cm to nosi ciuszki chyba na 90- 96 :-)(to po tacie czy mamie taki wzrost katrins??:-))

Natalia Krzys to juz w ogole jakis wyjatek:-D to dlatego nie widac po nim tej wagi bo on taaaaaaki dlugi, matko!!!

Jeju, dziewczyny, nasze dzieciaczki mniej więcej w jednym wieku a takich różnych rozmiarów - nawet od 7 do 12 kg, duży rozrzut no nie? Ale najważniejsze że zdrowe. I wszystkie są kochane:-)

no Krzys juz na starcie byl wiekszy, bo urodzil sie 4 100g a dlugi na 62 cm, u nas to rodzinne moj maz jak sie urodzil wazyl 4600 ja tylko 3600 ale w mojej rodzinie wszytkie chlopaki kolo 4 kg. a co do mojego kregoslupa... ostatnio cos mi strzyknelo ja go wyciagalam z wanienki i teraz mam troche problemow, ale coz zrobic... to przeciez taki slodki ciezar

a c wzrostu to ja mam skromne 164 cm, ale maz 190cm,
pani doktor dzis sie smiala, ze to mialy byc blizniaki :sorry2: bo te trojaczki co sie w koszalinie urodzily w tym czasie, to razem wazyly mniej niz Krzys :oo:

No to nieźle.Koszalin to moje klimaty mieszkam jakieś 90km od ciebie Niechorze może kojarzysz?

reklama
Do góry