reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

reklama
Mrozik-To chyba dobrze że trochę schudł.Mojej córci też by się przydało.
Ala waży 10.5 a wzrost chyba podobnie.
Wczoraj byliśmy u męża siostry ona ma syna 2,5roku i jak tak razem z Alą siedzieli to tułowiem niewiele sie różnili .Kacper ma dłuższe nogia .Jego ubranka tylko o rozmiar większe od ubranek Aluni.

Wczoraj w szpitalu ważyli Alunię i mamy 10 200 na liczniku.Trochę jej się schudło.
Dwa tygodnie temu było 10 500 :-D:-D:-D

Kiedy moja Ola bedzie tyle ważyła , od Filipka to ona jest o 5 kg lżejsza szok. Mrozik naprawde współczuje Ci go nosić.

Edyta - pewnie jak Ola będzie miała 2 latka to będzie tyle ważyła ;-). Teraz waży w sam raz. Nosić go teraz prawie nie nosze, dopiero robię podchodzy po operacji. Póki co to wykańcza tate i babcie, no i ciocie i wujka :-D
Aneta - widzisz, dopiero pisałaś że małej by się przydało schudnąć- no to masz, posłuchała cię :tak:. Ja tam Filipkowi synową często pokazuję. Zawsze jak widzi narzeczona to robi "łoo" i macha rękami i nogami ze szczęścia ;-):-)

Oliver wazy 8,7. Nie przybiera za wiele ostatnio, a wydaje sie taki papusny.
Edyta zdanie podzielam, mi już plecy wysiadają:-D

Mrozik-Super ten twój Filipek.Nie spodziewałam się że tak żywiołowo reaguje.Ala schudła (choć tego nie widać) bo przecież dziewczynka nie może być takim pączkiem,bo nikt jej nie zechce.

hmm a moj ma prawie 8 miesiecy i wazy okolo 8,5 kg. chyba taka jego natura. jest bardzo ruchliwy, calkiem sporo je ale zle nie wyglada. chyba musze mu wiecej ziemniakow dawac :)

Moje Kruszynka waży 8100 gram a ma 7,5 miesiąca. Niby książkowo 50 centyl, ale jak patrze i czytam o Waszych większych Kruszynkach, to tak myślę, że moja Kornelcia malutka jest, choć nie wygląda:) nawet słodki pączuszek z niej jest :tak:A wzrost, nie mierzą u nas, ale nosi ubranka 80/86:)

reklama
Do góry