reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Mrozik-To chyba dobrze że trochę schudł.Mojej córci też by się przydało.
Ala waży 10.5 a wzrost chyba podobnie.
Wczoraj byliśmy u męża siostry ona ma syna 2,5roku i jak tak razem z Alą siedzieli to tułowiem niewiele sie różnili .Kacper ma dłuższe nogia .Jego ubranka tylko o rozmiar większe od ubranek Aluni.
Ala waży 10.5 a wzrost chyba podobnie.
Wczoraj byliśmy u męża siostry ona ma syna 2,5roku i jak tak razem z Alą siedzieli to tułowiem niewiele sie różnili .Kacper ma dłuższe nogia .Jego ubranka tylko o rozmiar większe od ubranek Aluni.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Edyta - pewnie jak Ola będzie miała 2 latka to będzie tyle ważyła ;-). Teraz waży w sam raz. Nosić go teraz prawie nie nosze, dopiero robię podchodzy po operacji. Póki co to wykańcza tate i babcie, no i ciocie i wujka
Aneta - widzisz, dopiero pisałaś że małej by się przydało schudnąć- no to masz, posłuchała cię . Ja tam Filipkowi synową często pokazuję. Zawsze jak widzi narzeczona to robi "łoo" i macha rękami i nogami ze szczęścia ;-):-)
Aneta - widzisz, dopiero pisałaś że małej by się przydało schudnąć- no to masz, posłuchała cię . Ja tam Filipkowi synową często pokazuję. Zawsze jak widzi narzeczona to robi "łoo" i macha rękami i nogami ze szczęścia ;-):-)
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Oliver wazy 8,7. Nie przybiera za wiele ostatnio, a wydaje sie taki papusny.
Edyta zdanie podzielam, mi już plecy wysiadają
Edyta zdanie podzielam, mi już plecy wysiadają
czarnula83
Fanka BB :)
hmm a moj ma prawie 8 miesiecy i wazy okolo 8,5 kg. chyba taka jego natura. jest bardzo ruchliwy, calkiem sporo je ale zle nie wyglada. chyba musze mu wiecej ziemniakow dawac
Moje Kruszynka waży 8100 gram a ma 7,5 miesiąca. Niby książkowo 50 centyl, ale jak patrze i czytam o Waszych większych Kruszynkach, to tak myślę, że moja Kornelcia malutka jest, choć nie wygląda nawet słodki pączuszek z niej jest A wzrost, nie mierzą u nas, ale nosi ubranka 80/86
reklama