reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Antoś odwrotnie, duzo je i duzo przybiera na wadze, wszedzie go pełno, powinien chudnąc przy takiej ruchliwości:-D :-D
i noge ma wielka, w niedzile kupiłam mu buciki rozm 23:laugh2:

reklama
To teraz powinni wszystkim wmawiać (Antoś w przyszłości), że długość stopy ma przełożenie na długość członka ;p
Chociaż może, Twój mąż niech już tego nie głosi, bo byś musiała obce baby przegonić ;p

O stopach i interesach wiedziałam ja zawsze chłopaka szwagierki tym drażnie(ma rozmiar 40-41:-D)
Maarta u was tak jak u nas tatuś 45 a Victor 23:yes:

my bylysmy na kontroli i Wiki waży 10,6 wiec chudzielcem nie jest ale i nie jest tez gruba, jest taka w sam raz a buciki kupilismy jej rozmiar 22, ale sa troszenke za duze, ale lepiej ciut wieksze niz za male,no nie
?

reklama
U nas na liczniku 12.100 i wzrost 79 cm. Ale doktóka twierdzi, że "Misiu jest z górnej półki, ale gruby nie jest" :-)
Iskierka, masz co nosić, oj taaak :tak:

Do góry