reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Zazdroszę Wam dziewczyny takich maleństw :-) Chociaż za bardzo nie czujecie na rękach co podnosicie :-) Dobrze że Kubulek zaczyna sam chodzić to ręcę odpoczywają :-)

Anek masz rację ja jak podnosiłam swoją siostrzenice na roczku Victorka to byłam w szoku taka leciutka a dwa miechy i tydzień starsza od mojego.Normalnie tylko nosić i nosić bym ją mogła:-) a Victor ohhhhhhh szkoda gadać wczoraj pół dnia dawałam go na zjeżdżalnię i wieczorem myślałam,że kręgosłup wypluję:no2:

Witajcie
Mój Matunio waży 11.800, chudzinka z niego i ciagle w biegu i w ruchu,nigdy chyba nie bedzie z agruby.pozdro

Hehe Ewcia Victor też w jednym miejscu usiedzieć nie może.Oj biada mi biada:-D:-Djak będzie taki jak tatuś.

reklama
Dziewczyny to coś wam napisze w poniedziałek spotkałam Dominiki kolego o jeden dzień młodszego i wiecie co on już waży 13kg a nasza niunia koło niego to taka mała kruszynka jest.

Do góry