reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

i jeszcze sie miesci pod gornymi drzwiczkami od lodowki ale na styk :) niezla miarke sobie znalazlysmy ... teraz trzeba tylko zmierzyc na jakiej wysokosci te drzwizki sie zaczynaja :)
My tez takich miarek używamy: parapet przy oknie - Olo już się nie mieści pod niego bez zgięcia głowy, teraz górna krawędź poprzeczki w drzwiach balkonowych. Inaczej się zmierzyć nie daje. Co do wagi, to teraz jest wyszczuplały, ale przed chorobą dochodził do 15 kg.

reklama
No my pewnie tez tyle wazymy po ostatnich glodowkach.
Chociaz ostatnio Majcik je jak smok, wczorajsze sniadanie, to micha kaszy i bulka cala, herbata actimel, chciala jeszcze banana ale juz jej nie dalismy :-D:-D:-D

Nie wiem, ile teraz waży Jagoda, ale po buzi widać, że bardzo schudła przez tą chorobę :( Myślę, że spadła poniżej 11.

Karolinka waży jakieś 13 kilo, nie wiem dokładnie bo dawno jej nie ważyłam, po tym jak stłukła wagę :wściekła/y:, jutro kupię nową to ją zważę :tak:. A co do wzrostu to mamy miarkę przyklejoną do mebli, nawet czasem da się zmierzyć, jeśli dobrze to zrobiłam dziś to ma 88.5 cm, nie wiem czy to dużo :baffled:.

Joaska na zdjęciach to Jagódka na wiecej wyglada niż 11 kilo:tak:
Iza i Karolinka wydaje sie wyższa;-) co prawda 89 to wysoka;-) Antek ma 93 cm, wg naszej miarki:tak: i 15700 waży:tak:

No właśnie, Jagoda wygląda na grubszą. Szczególnie po buzi. Ale jak się rozbierze, to chudzizna to jest.

Muszę zmierzyć jak wysoko są te drzwiczki od lodówki, bo Jagoda nadal pod nimi może stać.

reklama
No właśnie, Jagoda wygląda na grubszą. Szczególnie po buzi. Ale jak się rozbierze, to chudzizna to jest.

U mnie jest taka samo z Maksem, wszyscy twierdza ze on jest przy tuszy ale on ma tylko po mnie taka buzke a jak sie rozbierze i poje to nawet brzucha nie ma, najgorsza jest jego koscista dupa jak ma mi siasc na kolanach to wymiekam.

Do góry