reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
to i tak ładnie Jagódka waży.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A wiecie,że tu się mówi iż do cm roczkowych dodaje się 100cm i wychodzi wzrost jaki dziecko będzie miało jak już całkiem wyrośnie ciekawe czy to prawda.Wychodzi,że Victor będzie miał tyle co tatuś czyli 1.85
Rybcia_21
vici aż muszę moją książeczkę zdrowia poszukać i sprawdzić czy to prawda.
Rybcia_21
vici kochaniutka to jest prawda z tą wysokością z roczku +100cm.
Ja sprawdziłam w mojej książeczce zdrowia i jak miałam rok miałam 82cm a teraz mam 182cm
Ja sprawdziłam w mojej książeczce zdrowia i jak miałam rok miałam 82cm a teraz mam 182cm
Rybcia_21
Joaśka ja jestem od mojej mamy wyższa o jakieś 15cm.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja też jestem wyższa od mamy:-)
matko jedyna, same koszykarki u nas w kwietniówkach.
A ja nie wiem ile Mateusz ma wzrostu, bo na ugiętych nóżkach miał 80 cm jak go pani mierzyła. Oj, u nas ma za kim być wysoki, i z jednej i drugiej strony.Po pradziadkach. Bo my tacy normalni jesteśmy;-) . Ja 168 a Michu 172.
A ja nie wiem ile Mateusz ma wzrostu, bo na ugiętych nóżkach miał 80 cm jak go pani mierzyła. Oj, u nas ma za kim być wysoki, i z jednej i drugiej strony.Po pradziadkach. Bo my tacy normalni jesteśmy;-) . Ja 168 a Michu 172.
reklama
Jeśli faktycznie tak będzie to Karolcia też będzie dość wysoka bo jak miała roczek to mniej więcej miała wzrostu 73 cm :-) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć ciekawe ile ja miałam wzrostu jak miałam roczek też muszę poszukać w książeczcewiecie,że tu się mówi iż do cm roczkowych dodaje się 100cm i wychodzi wzrost jaki dziecko będzie miało jak już całkiem wyrośnie
Co do wagi to Karolcia miesiąc temu ważyła 8900 a teraz wiem.