reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

no kurka wodna ja tez myslalam ze sa normy i nic nie powinno byc skoro je te obiadki w sloiczku
dooda ja niewiele pomoge, poniewaz pbralam kal normalnie z pieluszki, tak powiedzialy mi panie z laboru i nie pomyslalam wtedy o kremie itp.

reklama
Pobrałam i kupke i mocz,wszystko ladnie,grzecznie zrobil,bylismy tez na pobraniu krwi.Pojutrze wyniki,mysle ze wszystko bedzie ok.
Ps. Mili..oddaj ze 2 kg :):).

Doda 3mam kciuki.
Wogóle czy nadmiar marchwi jest szkodliwy??? moja też ma pomarańczową skóre pije soki, rózne nieraz z marchwi, obiadki gerbera bądz hippa nieraz bobovity i ma łąsdny właśnie marchwiowy odcień skór. Ja jestem po żywienówce i nie pamiętam żeby można było przegąc z marchewką. Marchew zawiera betakaroten barwnik który poprawi kolor naszej skóry moja kumpela piła litramy kubusie żeby mieć opalaenizne, żyje i jest zdrowa jak rydz

reklama
No nie wydaje mi się że oja wygląda nie naturalnie i jest żólta, apetyt odzyskała wraz z zębami a marchew dostaje głownie w obiadkach więc wątpie by było jakieś przekroczenie. Wydaje mi się że zęby dziecko miało tą żółtaczkę to naprawdę trzeba przegąć z marchwią.

Do góry