reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
u nas 2400 gram w 33 tyg. 2 dni- jakiś olbrzym mi się szykuje

Cześć! Rzadko piszę, ale się pochwalę ..... Maja 32 tydzień 2200. Czeka mnie ostra przeprawa z taką wielką dziewuszką. :-)

no ladne te nasze kluski...moj koniec 33 tc 2850 :)) ale gin powiedzial ze to nic nie znaczy, moga byc na usg wahniecia i czesto wychodzi ze dziecko 4 kg a rodzi sie 3500 i odwrotnie, poza tym dzieci przybieraja nierownomiernie :-)

ciekawa jestem ile mój synuś teraz waży ... w zeszły poniedziałek ważył 2100 ... ehhh już USG nie będę miała więc się dowiem przy porodzie :-)

ja to sie moge pochwalic wynikiem z usg w 30 tc - 1400 gram. dzieciątko nie duże ale u mnie w rodzinie nie rodziły się duże dzieci. ja sama miałam 2900 jak się urodziłam a mój brat 2200.
jagoooodka masz rację, łatwiej będzie się maluszkowi na świat przecisnąć hehe

ooo to mój mały w 33 t miał 2100 teraz pewnie ok 2400-2500 a do końca jeszcze 5 tyg. to z tym wydobyciem nie bedzie łatwo:sorry:

reklama
Do góry