reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

Mój mały w 29tc ważył 1,5 kg i z USG wychodziło ze ciąża jest tydzień starsza. A nie wiem ile mierzył, bo mi gin powiedział, że już nie zmierzy bo się dzidzia na monitorze nie mieści :confused: A ile cm ma u waszych maleństw dł.kości udowej (FL) ?

reklama
witajcie wg usg jestem w 6tyg i 2 dni ciąży "Groszek" na CRL 4,5 mm czy to nie za mało? a najdziwniejsze jest to że licząc od dnia ostatniej miesiączki to powinien być to 7 tydz. i 5 dzień

Mój mały w 29tc ważył 1,5 kg i z USG wychodziło ze ciąża jest tydzień starsza. A nie wiem ile mierzył, bo mi gin powiedział, że już nie zmierzy bo się dzidzia na monitorze nie mieści :confused: A ile cm ma u waszych maleństw dł.kości udowej (FL) ?
ja akurat na badaniach byłam w 27 tyg. i 6 dniu
a długośc kości udowej wynosiła 55mm tyle ile powinna wynosic w 29 tyg. i 1 dniu

kasiunia wow :szok: nie no... może moja Mycha tez przybrała 1 kg..? ja musze jutro USG kazac ginowi zrobić :-D ale by mnie to ucieszyło :)

Kasiu super :tak: przynajmniej wiesz że Twojej córeczce niczego nie brakuje :tak: ja już nie będę miała usg ... ehh także zobaczę synka po raz kolejny dopiero jak się urodzi

reklama
Do góry