reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dziecka

reklama
W sumie to z mężem nie należymy do dużych ludzi, raczej takie średniaczki:-), więc chyba zebrała geny ludzi mniejszych:-) niech tylko maluchy będą zdrowe A wszystko będzie ok:-) my aktualnie się wczasujemy nad morzem:-)

W sumie to z mężem nie należymy do dużych ludzi, raczej takie średniaczki:-), więc chyba zebrała geny ludzi mniejszych:-) niech tylko maluchy będą zdrowe A wszystko będzie ok:-) my aktualnie się wczasujemy nad morzem:-)
Aaale pięknie [emoji173] jak pogoda? Proszę o ładne zdj morza z plazy! My ruszamy z wt na srode, mamy prawie 700km do przejechania i juz sie stresuje [emoji14]

Aaale pięknie [emoji173] jak pogoda? Proszę o ładne zdj morza z plazy! My ruszamy z wt na srode, mamy prawie 700km do przejechania i juz sie stresuje [emoji14]
Jest cudownie:-) 22 stopnie i sloneczko:-) szczerze polecam bo Zosia tu śpi jak szalona:-) też się martwiła droga ale cały czas spala:-) mieliśmy troszkę bliżej bo 500km.

Załączniki

• IMG-20180828-WA0058.jpg
    IMG-20180828-WA0058.jpg
    140,7 KB · Wyświetleń: 93
Super! A gdzie jesteście?
My pedzimy do Darłówka:) dużo slonka zycze! Oby za tydz tez pogoda dopisała:) a mała jest sliczna! W sam raz [emoji4]

Dziękujemy:-Dmy jesteśmy w Łebie. Myślę, że też traficie w pogodę,bo zapowiadają, że się jeszcze urrzyma:-) zatem życzę szybkiej drogi i cudownego wypocztnku:-*

reklama
Dziękuję piękniewarto było tyle czekać na takiego okruszka
Dokładnie. Ja akurat nie musiałam czekać ale mimo że czasem jest ciężko z brzdącem to daje tyle radości co nic innego na świecie [emoji4]a zobaczysz jeszcze jak to jest jak przychodzi obejmuje Cię łapkami i się wtula albo daje buzialka prosto w usta. Mój na dodatek zrywa i przynosi mi kwiatuszki. Ale czekam jeszcze na pierwsze mamo i kocham Cię, nie rozgadał się jeszcze póki co

Do góry