reklama
Sprawdzę sobie. Dzięki!Polecam apke Child growth tracker świetne siatki
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Synek ważył 12,5 kg na 1,5 roku. Córka ma 14 miesięcy i też waży 12,5 kg. Ona je dwa razy więcej niż on, a synek starszy o 1,5 roku
Mój syn i Twoja córa to pasibrzuchySynek ważył 12,5 kg na 1,5 roku. Córka ma 14 miesięcy i też waży 12,5 kg. Ona je dwa razy więcej niż on, a synek starszy o 1,5 roku
Pamiętam że była bardzo wysoka, jaki teraz nosi rozmiar ubrań? U nas od pół roku 86Synek ważył 12,5 kg na 1,5 roku. Córka ma 14 miesięcy i też waży 12,5 kg. Ona je dwa razy więcej niż on, a synek starszy o 1,5 roku
Papillonek1980
Mój synek na roczek miał 13 kg. Na 1,5 roku nie zapisywałam. Teraz prawie 4 latka i 17 kg (przed chorobą). Ma 106 cm wzrostu. Jest średniej wysokości i szczupły.
ZielonaMamma
Najwięcej ubranek ma 92, w tym kombinezony zimowe. Ale niektóre body 98. A brzuszek to faktycznie jej odstajePamiętam że była bardzo wysoka, jaki teraz nosi rozmiar ubrań? U nas od pół roku 86
Dzieci im starsze tym wolniej rosną. Poza tym jeśli dużo się rusza, to spala kalorie.Mój przy wadze urodzeniowej 3180 waży teraz 9,6 w ubraniach, a ma prawie 15 miesięcy. Je normalnie, ale od skończenia pół roku przybiera bardzo wolno. Jesteśmy na etapie szukania przyczyny tego stanu.
reklama
Mojemu tez brzuszek odstaje i ma duuuuzy apetyt. Martwię się trochę jego wzrostem, żeby nie miał takich problemów jak ja. Tylko że ja byłam gigantem, odstawałam od reszty dzieci bardzo, a tutaj jednak znalazł się ktoś wyższy od mojego syna, co mi daje nadzieję, że nie będzie miał dolegliwości związanych z szybkim wzrostem.Najwięcej ubranek ma 92, w tym kombinezony zimowe. Ale niektóre body 98. A brzuszek to faktycznie jej odstaje
Dzieci im starsze tym wolniej rosną. Poza tym jeśli dużo się rusza, to spala kalorie.