Eveline.eve
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, że lekarze nie dają wam większych szans na poprawę zdrowia, która mogłaby dać jej nie tylko życie, ale względnie dobre życie. Bardzo ci współczuję i doceniam, że dzielisz się swoimi wyborami. Mogę się tylko domyślać co dzieje się w człowieku i z jego sercem, kiedy podejmuje decyzje o zaprzestaniu uporczywych terapii. Mam nadzieję, że będziesz miała możliwość poświęcić córeczce jak największą ilość czasu i miłości. Niech ta decyzja przyniesie tobie o całej twojej rodzinie względny spokój.Jadę jutro podpisać protokol o zaprzestaniu uporczywego leczenia nie podejmowaniu interwencji inwazyjnych....
Nie wyobrażam sobie nawet jak musi być Ci ciężko. Trzymaj się ciepło w tym trudnym czasie.Jadę jutro podpisać protokol o zaprzestaniu uporczywego leczenia nie podejmowaniu interwencji inwazyjnych....
Rozumiem twoją decyzję. Wspieram myślami, bo przed Wami trudne chwile.Jadę jutro podpisać protokol o zaprzestaniu uporczywego leczenia nie podejmowaniu interwencji inwazyjnych....
Przykro mi, mimo jej ogromnego cierpienia oraz waszego, gdzieś tam się tliła nadzieja, że jednak z tego wyjdzie i będziecie mogli zabrać ją do domu.To nie jest moją decyzja, to jest decyzja anestezjologow i kardiochirurgow, nie widzących sensu w dalszym uporczywym leczeniu,ja mam tylko podpisać protokoł,