reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada Serca Zespół Downa u Plodu

Ma naprawdę dość biedactwo 😭 ale jej życie przypadło, eh... Jeśli musi odejść to niech już nie cierpi dłużej. Straszne to wszystko... Jedziesz do niej?

reklama
Operacja odroczona niewiadomo na kiedy... gorączkuje...rośnie jej bakteria w posiewie z rurki od respiratora, nietoleruje znowu karmienia i jest na pozajelitowym.
Biedne Maleństwo, czemu nic nie może pójść zgodnie z planem :(
Nie wiem co mam napisać, bo żadne słowa niczego nie zmienią. Jestem z Wami myślami. Pisz, jak będziesz potrzebowała.

U nas z jelitami było wszystko ok, bo ładnie tolerowała karmienia, dopóki nie pojawił się ten problem z krążeniem i wątroba, teraz znowu ja będą próbować karmić dojelitowo, wskaźniki zapalne maleja czyli pomału leczy zapalnie płuc...ale.. który to już raz, błędne koło...

reklama
U nas z jelitami było wszystko ok, bo ładnie tolerowała karmienia, dopóki nie pojawił się ten problem z krążeniem i wątroba, teraz znowu ja będą próbować karmić dojelitowo, wskaźniki zapalne maleja czyli pomału leczy zapalnie płuc...ale.. który to już raz, błędne koło...
U nas co chwilę też coś nowego. Jak nie wada serca to anemia. Teraz jeszcze hirszpung . Chirurg powiedział że w jego przypadku to nie takie proste. Mieliśmy też badanie eeg głowy czy nie ma padaczki ( zespolu Westa) bo zaś neurolog to kazała obserwować. Także w naszym przypadku dużo tego jest....

Do góry