- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Ludzie potrafią być głupi i okrutni.
Zrobiłaś co mogłaś dla Twojej Córki. Czasem pogrzeb pomaga z pierwszym etapem żałoby. Czasem cmentarz jest miejscem godzenia się z bólem. Czasem stanie nad grobem tylko dokłada cierpienia i nie chce się tam przychodzić. Rób według swoich potrzeb. Nie oglądaj się na innych.
Zrobiłaś co mogłaś dla Twojej Córki. Czasem pogrzeb pomaga z pierwszym etapem żałoby. Czasem cmentarz jest miejscem godzenia się z bólem. Czasem stanie nad grobem tylko dokłada cierpienia i nie chce się tam przychodzić. Rób według swoich potrzeb. Nie oglądaj się na innych.
Pożegnałam dziś moja dziewczynkę. Na temat gapiów ktorzy przyszli sobie popatrzeć na moje nieszczęście się nie wypowiem bo szkoda słów. W taka pogodę nikt nie idzie na cmentarz żeby pospacerować za moimi plecami akurat wtedy kiedy stoję nad grobem swojego dziecka.
Przytulam
M
Myszaaaa
Gość
Tacy ludzie są wszędzie. To świadczy o nich, nie o mnie. Cieszę się, ze mogłam być z nią do końca, z szacunkiem się z nią pożegnać takim jak się należy każdemu człowiekowi. Bo to moja dziewczynka. I będzie zawsze w moim sercu. Kiedyś się spotkamy.Ludzie potrafią być głupi i okrutni.
Rozdepka
Piękne słowa. Ja też w to wierzę.Tacy ludzie są wszędzie. To świadczy o nich, nie o mnie. Cieszę się, ze mogłam być z nią do końca, z szacunkiem się z nią pożegnać takim jak się należy każdemu człowiekowi. Bo to moja dziewczynka. I będzie zawsze w moim sercu. Kiedyś się spotkamy.
Balbina90
Pięknie to ujęłaś bardzo mi przykro z powodu Waszej stratyTacy ludzie są wszędzie. To świadczy o nich, nie o mnie. Cieszę się, ze mogłam być z nią do końca, z szacunkiem się z nią pożegnać takim jak się należy każdemu człowiekowi. Bo to moja dziewczynka. I będzie zawsze w moim sercu. Kiedyś się spotkamy.
Aga87lan
Jesteś dla mnie niesamowita … tyle przeszłaś .. podziwiam Cię i ściskam bardzo mocno ..Tacy ludzie są wszędzie. To świadczy o nich, nie o mnie. Cieszę się, ze mogłam być z nią do końca, z szacunkiem się z nią pożegnać takim jak się należy każdemu człowiekowi. Bo to moja dziewczynka. I będzie zawsze w moim sercu. Kiedyś się spotkamy.
M
Myszaaaa
Gość
Nie jestem. Raczej (nie)normalna. Ja nie planowałam tej ciąży, byłam wręcz zła- bo pracę niedawno zaczęłam. Bo jak damy sobie radę, bo nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Przy diagnozie- zespół Downa- chciałam nawet oddać moją dziewczynkę do adopcji albo zostawić komuś.
Aga87lan
Jesteś … bez dwóch zdań , każda kobieta ma prawo do wahań , do strachu , do niepewności - to jest naturalne i zrozumiałe.. Byłaś z nią do końca mimo wszystkich przeciwności ..Nie jestem. Raczej (nie)normalna. Ja nie planowałam tej ciąży, byłam wręcz zła- bo pracę niedawno zaczęłam. Bo jak damy sobie radę, bo nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Przy diagnozie- zespół Downa- chciałam nawet oddać moją dziewczynkę do adopcji albo zostawić komuś.
reklama
arona
A jednak kochalas ja i zaopiekowalas sie nia najlepiej jak bylo MoznaNie jestem. Raczej (nie)normalna. Ja nie planowałam tej ciąży, byłam wręcz zła- bo pracę niedawno zaczęłam. Bo jak damy sobie radę, bo nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Przy diagnozie- zespół Downa- chciałam nawet oddać moją dziewczynkę do adopcji albo zostawić komuś.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: