Jetkaa
Fanka BB :)
Rozumiem. A z mężem lepiej się dogadujesz? Wspiera Cię? Zmienił się? Bo pamiętam że nie mogłaś za bardzo liczyć na niego. A to teraz ważne..Na ten moment chcemy przerwać ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. A z mężem lepiej się dogadujesz? Wspiera Cię? Zmienił się? Bo pamiętam że nie mogłaś za bardzo liczyć na niego. A to teraz ważne..Na ten moment chcemy przerwać ciążę.
na tyle że obydwoje jesteśmy w tym przypadku jednego zdania.Rozumiem. A z mężem lepiej się dogadujesz? Wspiera Cię? Zmienił się? Bo pamiętam że nie mogłaś za bardzo liczyć na niego. A to teraz ważne..
Pytanie chyba jest bardzo nie na miejscu.Czy mogę zapytać dlaczego uprawiasz seks z kimś, kto zawiódł Cię przy koszmarny przebiegu tamtej ciąży, porodu i śmierci córeczki?
Nie wiem.serio szukałabyś bliskości u kogoś, kto zostawił Cię samą sobie po diagnozie ciężkiej choroby Waszego dziecka?
urodzisz za mnie jeśli będzie chore?Straszna historia. Strata dziecka, brak wsparcia u męża i chwilę później kolejna ciąża i chęć usunięcia kolejnego właściwie bez żadnego konkretnego powodu.
Miesiąc po stracie uprawiać ryzykowny seks nie chcąc dziecka (zaczynając przyjmować tabletki antykoncepcyjne po poronieniu gdzie hormony są w rozsypce warto zabezpieczyć się prezerwatywą). Wasz wybór ale ile razy macie zamiar podejmować jeszcze taki wybór? Usuniesz i co znów wpadka i usunięcie?
Tak, to straszna historia o tym jak mężczyźni potrafią nie stawiać czoła życiu i o tym jak trudno ludziom się przekonać, żeby chodzić do specjalistów od zdrowia psychicznego.Straszna historia. Strata dziecka, brak wsparcia u męża i chwilę później kolejna ciąża i chęć usunięcia kolejnego właściwie bez żadnego konkretnego powodu.
Miesiąc po stracie uprawiać ryzykowny seks nie chcąc dziecka (zaczynając przyjmować tabletki antykoncepcyjne po poronieniu gdzie hormony są w rozsypce warto zabezpieczyć się prezerwatywą). Wasz wybór ale ile razy macie zamiar podejmować jeszcze taki wybór? Usuniesz i co znów wpadka i usunięcie?
Podłe bo może chciałam od kogoś usłyszeć że któraś tak miała i z drugą ciążą było wszystko ok?tak. Tu rozpisujesz się o aborcji, a tam lecisz do kobiet, które nigdy w życiu by nie zrobiły tego co Ty chcesz zrobić, bo ich największym marzeniem jest to co masz - ciąża. Chcesz, usuń, popieram w pełni prawo kobiety do aborcji, ale to co tam zrobiłaś jest podłe.