jasani
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczuję. A lekarz mówił jakie są rokowania?Niestety nic się już nie ułoży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo Ci współczuję. A lekarz mówił jakie są rokowania?Niestety nic się już nie ułoży.
A kiedy masz amnio?Dopóki nie będzie wyników amnio nie. Ale wada serca potwierdzona problem z nerkami i w mózgu z 1 półkula tez jest jakiś problem.
Ściskam mocnoDopóki nie będzie wyników amnio nie. Ale wada serca potwierdzona problem z nerkami i w mózgu z 1 półkula tez jest jakiś problem.
Miałam 2 dni temu.A kiedy masz amnio?
Teraz trzeba czekać na wyniki i ich konsultacje. U mnie też będzie amniopunkcja, bo wyszło mi ryzyko choroby o której po polsku nie ma żadnych artykułów w necie. Występuje 1 raz na milion przypadków. Dowiedziałam się z testu Nifty. Dzis konsultował mnie genetyk i niby nie widzi podstaw do niepokoju ale Nifty jednak coś tam wskazuje więc za dwa tygodnie będę się kłuć.Miałam 2 dni temu.
Będziecie powtarzać?Amnio niestety wynik nie będzie jednoznaczny próbka zanieczyszczona krwią.
Rozumiem. Przetrawcie wszystko, uspokójcie nerwy i może wtedy podejmijcie decyzję co dalej.Nie wiem. Ja nie Chce już nic. Ani dodatkowych konsultacjiani echa ani nic. Mam dość