Ka.2606
Fanka BB :)
Pięknie się prezentujecie [emoji7]Jeszcze czekam na zdjęcia od fotografa, ale ktoś tam coś pstrykał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie się prezentujecie [emoji7]Jeszcze czekam na zdjęcia od fotografa, ale ktoś tam coś pstrykał
Super, że żelazo poprawiło saturację u Tosi Skąd ja to znam, moja 14miesieczna córka też się zrobiła bardziej absorbująca. Widać Tosia chce chłonąć jak najwięcej z życia a mama jej to umożliwia więc korzystaTak się zastanawiam, czy są wśród Was osoby, które NIE obserwują Tosi na instagramie i Facebooku?
Które są ze mną nadal tutaj tylko na forum?
Pytam, bo głównie udzielam się na tamtych portalach, a tutaj za wiele nie pisze. Nie wiem czy jest tutaj ktoś, kto nadal chce śledzic losy Tosi.
Mierzyłam dziś Tosi saturacje : 88-93.w dzień jak spała. Rewelacja! Myślę, ze to właśnie żelazo dało taki dobry wynik
Tosia zrobiła się mega absorbująca. Chwili sama nie polezy, zaraz marudzi, z nudów. W kółko piosenki, wierszyki, zabawki, sensoryka, no wszystko czas przez to tak szybko leci, nawet nie wiem kiedy
Jesli to nie problem to od czasu do czasu napisz co u Was.
Nie mam konta na instagramie ani na facebooku.
Itsaris nie uciekaj nam z forum [emoji22] Myślę, że jest tutaj sporo osób, dla których forum o Tosi jest bardzo ważnym elementem dnia[emoji12] Także z mojej strony prośba o chociaż małe info z życia naszej małej Księżniczki [emoji7]Tak się zastanawiam, czy są wśród Was osoby, które NIE obserwują Tosi na instagramie i Facebooku?
Które są ze mną nadal tutaj tylko na forum?
Pytam, bo głównie udzielam się na tamtych portalach, a tutaj za wiele nie pisze. Nie wiem czy jest tutaj ktoś, kto nadal chce śledzic losy Tosi.
Mierzyłam dziś Tosi saturacje : 88-93.w dzień jak spała. Rewelacja! Myślę, ze to właśnie żelazo dało taki dobry wynik
Tosia zrobiła się mega absorbująca. Chwili sama nie polezy, zaraz marudzi, z nudów. W kółko piosenki, wierszyki, zabawki, sensoryka, no wszystko czas przez to tak szybko leci, nawet nie wiem kiedy
Też wolę czytać tutaj. Po pierwsze nie trawię stylu pisania w imieniu dziecka (sorki, no nie lubię) a po drugie tutaj mam wrażenie rozmawiamy tak jakbyśmy wszystkie spotkały się na kawie i jak matki każda coś tam powie, tak intymnie bardziej a na fb czy insta to raczej tylko relacje o stanie zdrowia młodej, jej postępach itp.