U
użytkownik 902
Gość
Te dołączam się do prośb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytam tylko tutaj. Jak znajdziesz czas to nie zapominaj proszę o nas. Śliczne z was dziewczyny.Nie mam zamiaru stąd uciekać
Fakt, ze trochę bardziej weszłam w prowadzenie insta i facebooka. Dlatego też zapytałam, czy ktoś tutaj jeszcze z nami jest. Dla mnie to forum, to coś innego niż insta i fb. Każda z tych rzeczy słuzy to czegoś innego.
Pamiętam. To było straszne.Wiecie jaka dziś jest "rocznica"?
Pamiętacie jak rok temu, na porodówce, Tosią dostawała morfine, bo niby umierała?
Jak ja płakałam, a Wy razem ze mną. Jak żegnalismy Tosie. A inny lekarz po prostu ją odśluzował.... I mój CUD żył dalej....
Pamiętam to jakby było wczoraj...
Widać, że Tosia z pieskiem mają świetny kontaktJest cudowna i chciałabym się pochwalić ma swoje foszki, udaje, ze płaczę, marudzi.... Ostatnio po raz pierwszy siedziała na krzeselku do karmienia, była zachwycona - inna perspektywa do patrzenia na świat! No i pies. Aria, gdyby mogła, zalizałaby Tosie a Tosia jak dotyka albo zobaczy, od razu się uspokaja i bystrzeje. Ach no i pobudzamy gryzienie - na zdjeciu suszone mango
Zobacz załącznik 1033567