sandyy
Fanka BB :)
Itsaris nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja te musy pierwszy raz kupowalam w Intermarche na teczowym lesie (wtedy na dziale z warzywami byly). Teraz wydaje mi sie, ze tez ki w carrrefour mignely, ale nie dam sobie reki uciac.
@mala_mi1987 wiem, kojarzę! Masz rację, spróbuję kaszek i ich dodatków. Staram się patrzeć na składy, ale chyba na obiadki nie patrzyłam... Zaskoczyłas mnie tym dosładzaniem. Jutro sprawdzę.
Jestem dość zaopatrzona w słoiczki i owocki (słoiczki i tubki bez cukru), bo dziadkowie dla Tosi niedawno tyle nakupili, że mam mały zapas.
Z Tosi jedzeniem.... Mi się wydaje, że ona ciągle jest głodna. Ciągle cmoka, pcha palce do buzi, cmoka... Wiem, że to może być jej nawyk, stymulacja buzi-ale jak wiem, że zjadła tylko 50 mleka, to nie może być najedzona. Robimy przerwę i kolejne podejście... Jak nie mleko to kaszka, jak nie to to obiadek i tak w kółko. W między czasie potrafi tak płakać, pręży się tak strasznie, że można ją postawić pionowo. A po chwili luz i znowu cmoka.
Tosia nie pokaże rączka w stronę jedzenia, nie powie dać, ani nic podobnego. Wydaje mi się, że nadal jesteśmy na etapie no nie wiem 5 miesiąc? Jak jadła co 3godzony, było wszystko jasne. A teraz, jesteśmy w tym pogubieni. Nie powie że jest głodna, nie pokaże, musimy ciągle próbować i jest to jakąś już obsesją. A lekarze wiedzą, ale każdy rozkłada ręce. Kto najlepiej zna dziecko? Rodzice
@Mamaminionka będę szukać