reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada letalna mojej córeczki....

reklama
Dla mnie też Tosia, dziewczynka, której miało nie być. A pod zdjęciem Tosia mały wojownik :)
Mnie do Waszej historii przykuła miłość z jaką Ty piszesz o swojej córce.

@Itsaris Jestem w Wrocławia. Nie mogę na 100% zaoferować noclegu, ale gdybyś miała potrzebę przyjechać tu z Tosią na badania i wiedzialabyś o tym z wyprzedzeniem, to napisz do mnie - postaram się uruchomić moją sieć kontaktów i albo znaleźć Wam nocleg u rodziny za free, albo chociaż tańszy niż na rynku komercyjnym (np. przy zakonie).

Wedlug mnie nazwa powinna być prosta, zwyczajna, po polsku. W sieci jest też dużo starszych osób, które pomagają, a które nie znają języka. Więc dla takich ludzi angielska nazwa może być utrudnieniem i kojarzyć się im z jakimiś głupotami, a nie ludzką tragedią.
Mi sie podoba ta nazwa, jaką jest zatytuowany wątek, bardzo fajna jest też nazwa którą zaproponował ktoś wyżej "Tosia - dziewczynka ktorej mialo nie być", bad prosto i zwyczajnie "Wada letalna mojej Tosi"[emoji173]

Nie wiem czy ,,Wada letalna,, to na tym etapie trafny tytuł bo przecież nic dokładnie nie wiadomo i mam nadzieję,że letalna ona jednak nie jest. Sama Tosia nam to udowadnia każdego dnia.
Dla mnie ,, Dziewczynka której miało nie być - Tosia ,, jest bardzo wymowne i zachęcające do poznania życia naszej Małej ,Wielkiej Wojowniczki[emoji3531]
Mam jeszcze kilka propozycji:
,,Wielka Miłość, Moje Życie - Tosia,,
,,Tosia - Mała , Wielka Wojowniczka,,

A jeśli chciałabyś aby trafili do strony rodzice dzieci z trisomią 16 co jest oczywiste to trzeba by było umieścić w tytule trisomie..

,,Trismoia 16 i cud życia Tosi,,
,,Tosieńka i Jej życie z trisomią 16,,
,,Trisomia 16 i Dziewczynka, której miało nie być- Tosia,,

Pozdrawiam [emoji3531]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry