reklama
Wczoraj Tosia nie miała już gorączki, a dziś rano znowu 38,2 na szczęście chce jeść, pije mleko....
Ale jest taka smutna, w ogóle się nie uśmiecha, nie śmieje. Patrzy i tylko czasem zapłacze
.
.
.
Mamy ulotki z fundacji:
Co sądzicie?
Ale jest taka smutna, w ogóle się nie uśmiecha, nie śmieje. Patrzy i tylko czasem zapłacze
.
.
.
Mamy ulotki z fundacji:
Co sądzicie?
Ostatnia edycja:
Mamaminionka
Fanka BB :)
@Itsaris dzieci tak mają jak są chore lub coś im dolega. U nas też zawsze ta szarość na twarzy i nieobecny wzrok. I też zawsze panikuję jak widzę coś takiego, bo od razu wydaje mi się że to coś poważnego. Więc spokojnie, jak gorączka spadnie to od razu Tośka lepiej się poczuje. Najważniejsze że chce pić. Możesz jej robić letnie okłady na czółko. Stan podgorączkowy 37-38 dobrze mobilizuje do walki z infekcja, więc spokojnie jak nie ma więcej niż 38,5. Tul małą, bądź przy niej, a na pewno szybko wróci do zdrówka!
Ps ulotka super, będę rozsyłać dalej!
Ps ulotka super, będę rozsyłać dalej!
@Mamaminionka troche mnie uspokoiłaś
magda.lena91
Ulotki cudowne!! Tosia jest taka cudowna. Dużo zdrówka życzę.@Mamaminionka troche mnie uspokoiłaś [emoji3526]
Gdzie mierzysz temperaturę? W tyłku czy na czole?
@magda.lena91 Mam elektroniczny i na czole mierze...
magda.lena91
Nam na czole zawsze!! Zawsze zawyża. Dlatego stosuje zwykły termometr do tyłka. Odejmuje pół stopnia i wiem, że pokazuje jaka jest rzeczywiście temperara. Nie jedna osoba twierdzi że te do czoła nie są odpowiednie, ja sama miałam ich sporo, z microlife itp i każdy przekłamuje. Spróbuj zmierzyć w tyłku, mam nadzieję, że okaże się że i w waszym przypadku temp będzie niższa.@magda.lena91 Mam elektroniczny i na czole mierze...
Też tak robię. Pewna metoda. Te do czoła, ucha potrafią przekłamywać nawet o 1st.Nam na czole zawsze!! Zawsze zawyża. Dlatego stosuje zwykły termometr do tyłka. Odejmuje pół stopnia i wiem, że pokazuje jaka jest rzeczywiście temperara. Nie jedna osoba twierdzi że te do czoła nie są odpowiednie, ja sama miałam ich sporo, z microlife itp i każdy przekłamuje. Spróbuj zmierzyć w tyłku, mam nadzieję, że okaże się że i w waszym przypadku temp będzie niższa.
Dzieci tak mają jak są chore. Ja też się zawsze martwię jak moje dzieci są chore. Ważne, że pije.Wczoraj Tosia nie miała już gorączki, a dziś rano znowu 38,2 na szczęście chce jeść, pije mleko....
.
.
.
Mamy ulotki z fundacji:
Co sądzicie?
Zobacz załącznik 1009839Zobacz załącznik 1009840Zobacz załącznik 1009841Zobacz załącznik 1009842
Ulotka super, Tosia pięknie zapozowała śliczny uśmiech
mamaelaela
Dużo zdrówka dla Tosi. Ulotki bomba
reklama
Podziel się: