LadyCaro
Fanka BB :)
Zawołajcie tu jak będzie już nowy wrześniowy wątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawołajcie tu jak będzie już nowy wrześniowy wątek
Jezu jesteście tak wspaniałe, ze płakać mi się chce, dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za wasze kciuki. Rano sikam, melduje test i lecę na betę@Kylyyy1408 juz porzuciłaś sierpniowych wątek ale nie dam sie! Tu ci ⏸ wstawiam!!!!
CzekamyJezu jesteście tak wspaniałe, ze płakać mi się chce, dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za wasze kciuki. Rano sikam, melduje test i lecę na betę
Wiesz... Niestety testy też potrafią oszukiwać i to bardzo... tak samo jak mógł Ci wyjść teraz fałszywie ujemny tak i wczoraj mogły być fałszywie dodatnie... tylko beta rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki!Przez biel która dziś mnie poraziła na pinku juz nic mnie nie zaskoczy.. dwa dni temu biel, wczoraj widoczny cień i to nie z pierwszego moczu, a dziś znowu biel i to na oprawionych pinkach ? Chce mi się wyć laski. Czekam do 7.00 i idę z łzami w oczach na betę.
Wiem, ale nigdy nie wierzyłam, ze może to zrobić pink.Wiesz... Niestety testy też potrafią oszukiwać i to bardzo... tak samo jak mógł Ci wyjść teraz fałszywie ujemny tak i wczoraj mogły być fałszywie dodatnie... tylko beta rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki!
Mnie okłamał kilkukrotnie. I nie tylko mnie. Jedynym wiarygodnym testem jest beta HCG. Testy to tylko kawałek plastiku którego wyprodukowanie kosztuje kilkadziesiąt groszy.Wiem, ale nigdy nie wierzyłam, ze może to zrobić pink.