E
reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Leć na betę, trzymam kciuki. Ja niestety totalnie im nie wierze, mój test bez ciąży.Hej dziewczyny. Zrobiłam test 9,10 i dziś 11 dni po Ovitrelle. Mam wrażenie, że ciemnieją, jutro pójdę na betę. Co myślicie?
Załączniki
E
eag
Gość
No też mam mieszane uczucia dlatego ani się nie nastawiam eh.. Jutro rano zrobię betęLeć na betę, trzymam kciuki. Ja niestety totalnie im nie wierze, mój test bez ciąży.
Gabson123
Gratuluję w jakiej formie jadłaś to siemię?Poniżej moje zapasy testowe,testy robione codziennie od 10 dnia po owulacji.
Już w 10 DPO na żywo widać cień cienia cieniującego.
Codziennie kreska ciemnieje, teraz czekam na wizytę.
W tym cyklu od 1 DC codziennie rano jadłam dwie łyżki siemię lniane ( złote) na poprawę śluzu.
Czekam na majowych mamach
Evelina@
Moderator
Najlepiej na bieżąco mielić, żeby było świeże wtedy ma więcej właściwości.Gratuluję w jakiej formie jadłaś to siemię?
Ja po prostu brałam łyżeczkę do buzi i gryzlam na drobno, później połykając.
coca
Jak monitorowalas owulacje?Dziewczyny ja żyje w zawieszeniu. Ani okresu ani ciąży, totalnie nie rozumiem tego cyklu.
Zbadałam proga w 23dc wyniosl 13,6 ucieszyłam się bo wskazywał na to, ze owulacja była. Okres powinnam w takim razie dostać planowo 25/26 sierpnia (30/31dc) a jego dalej brak.
Dokładnie 8 dni temu ( gdzie myślałam, ze jestem już po owulacji) wystąpił u mnie silny promieniujący ból lewego jajnika, 9/10 dni temu dalej masa płodnego ciągnącego śluzu. Myśle sobie ale jak to ? Zaraz jednak sprostowała się bo przecież śluz nie świadczy o owulacji czy jej braku tzn może ale nie musi. Ale okres nie przyszedł.. Dziś 33dc a okresu brak, test również negatywny. Skąd w takim razie ten progesteron ? Czy mógł on taki wyjść jeszcze przed owulacja ?
Już nawet pomyłkę w labolatorium rozważam
królowa_kresek😉🙃
Test ciążowy negatywny, to brak ciąży. Kiedy @? A prog jest skokowy, więc właściwie nie jest dowodem na to, ze owu juz byla. Moze owu byla, gdy śluz zmienił sie z ciągnącego na lepki i od tego momentu policz dni po i zrob test 10 12 dni po tym dniu. Albo najlepsze, co w tej sytuacji mozesz zrobić to zrobic betę. Ona będzie najlepszym dowodem na cokolwiek.Dziewczyny ja żyje w zawieszeniu. Ani okresu ani ciąży, totalnie nie rozumiem tego cyklu.
Zbadałam proga w 23dc wyniosl 13,6 ucieszyłam się bo wskazywał na to, ze owulacja była. Okres powinnam w takim razie dostać planowo 25/26 sierpnia (30/31dc) a jego dalej brak.
Dokładnie 8 dni temu ( gdzie myślałam, ze jestem już po owulacji) wystąpił u mnie silny promieniujący ból lewego jajnika, 9/10 dni temu dalej masa płodnego ciągnącego śluzu. Myśle sobie ale jak to ? Zaraz jednak sprostowała się bo przecież śluz nie świadczy o owulacji czy jej braku tzn może ale nie musi. Ale okres nie przyszedł.. Dziś 33dc a okresu brak, test również negatywny. Skąd w takim razie ten progesteron ? Czy mógł on taki wyjść jeszcze przed owulacja ?
Już nawet pomyłkę w labolatorium rozważam
ForgetMeeNot
Przed owu progesteron jest znacznie poniżej 1, także sam progresywny wskazuje na fazę lutelana.Ale mnie dziwi ten wysoki próg 22dc wskazywał na to, ze owulacja już była.
Agnes4312
Moderator
Skokowy jest ale bez przesady. Wynik powyżej 10 wskazuje, że jesteś po owulacji.Test ciążowy negatywny, to brak ciąży. Kiedy @? A prog jest skokowy, więc właściwie nie jest dowodem na to, ze owu juz byla. Moze owu byla, gdy śluz zmienił sie z ciągnącego na lepki i od tego momentu policz dni po i zrob test 10 12 dni po tym dniu. Albo najlepsze, co w tej sytuacji mozesz zrobić to zrobic betę. Ona będzie najlepszym dowodem na cokolwiek.
No chyba, że to było w tej innej jednostce?
reklama
Kylyyy1408
Nie nie, nie w tej innej. Dlatego jestem zaskoczona tym spóźnieniem.Skokowy jest ale bez przesady. Wynik powyżej 10 wskazuje, że jesteś po owulacji.
No chyba, że to było w tej innej jednostce?