reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Hej dziewczyny. Zrobiłam test 9,10 i dziś 11 dni po Ovitrelle. Mam wrażenie, że ciemnieją, jutro pójdę na betę. Od lewej dziś, wczoraj i przedwczoraj. Co myślicie? 🤷

Załączniki

• IMG_20220828_133207.jpg
    IMG_20220828_133207.jpg
    958,5 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Hej dziewczyny. Zrobiłam test 9,10 i dziś 11 dni po Ovitrelle. Mam wrażenie, że ciemnieją, jutro pójdę na betę. Co myślicie? 🤷
Leć na betę, trzymam kciuki. Ja niestety totalnie im nie wierze, mój test bez ciąży.

Załączniki

• 3D39C9A9-77F6-46C1-B308-1C724420CC7F.jpeg
    3D39C9A9-77F6-46C1-B308-1C724420CC7F.jpeg
    936,5 KB · Wyświetleń: 121
  • BCA23D95-D3A8-4AE7-8251-13C40390C4DB.jpeg
    BCA23D95-D3A8-4AE7-8251-13C40390C4DB.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 126
Poniżej moje zapasy testowe,testy robione codziennie od 10 dnia po owulacji.
Już w 10 DPO na żywo widać cień cienia cieniującego.
Codziennie kreska ciemnieje, teraz czekam na wizytę.
W tym cyklu od 1 DC codziennie rano jadłam dwie łyżki siemię lniane ( złote) na poprawę śluzu.

Czekam na majowych mamach 😉
Gratuluję 🥰 w jakiej formie jadłaś to siemię? :)

Dziewczyny ja żyje w zawieszeniu. Ani okresu ani ciąży, totalnie nie rozumiem tego cyklu.
Zbadałam proga w 23dc wyniosl 13,6 ucieszyłam się bo wskazywał na to, ze owulacja była. Okres powinnam w takim razie dostać planowo 25/26 sierpnia (30/31dc) a jego dalej brak.
Dokładnie 8 dni temu ( gdzie myślałam, ze jestem już po owulacji) wystąpił u mnie silny promieniujący ból lewego jajnika, 9/10 dni temu dalej masa płodnego ciągnącego śluzu. Myśle sobie ale jak to ? Zaraz jednak sprostowała się bo przecież śluz nie świadczy o owulacji czy jej braku tzn może ale nie musi. Ale okres nie przyszedł.. Dziś 33dc a okresu brak, test również negatywny. Skąd w takim razie ten progesteron ? Czy mógł on taki wyjść jeszcze przed owulacja ?
Już nawet pomyłkę w labolatorium rozważam :(
Jak monitorowalas owulacje?

Dziewczyny ja żyje w zawieszeniu. Ani okresu ani ciąży, totalnie nie rozumiem tego cyklu.
Zbadałam proga w 23dc wyniosl 13,6 ucieszyłam się bo wskazywał na to, ze owulacja była. Okres powinnam w takim razie dostać planowo 25/26 sierpnia (30/31dc) a jego dalej brak.
Dokładnie 8 dni temu ( gdzie myślałam, ze jestem już po owulacji) wystąpił u mnie silny promieniujący ból lewego jajnika, 9/10 dni temu dalej masa płodnego ciągnącego śluzu. Myśle sobie ale jak to ? Zaraz jednak sprostowała się bo przecież śluz nie świadczy o owulacji czy jej braku tzn może ale nie musi. Ale okres nie przyszedł.. Dziś 33dc a okresu brak, test również negatywny. Skąd w takim razie ten progesteron ? Czy mógł on taki wyjść jeszcze przed owulacja ?
Już nawet pomyłkę w labolatorium rozważam :(
Test ciążowy negatywny, to brak ciąży. Kiedy @? A prog jest skokowy, więc właściwie nie jest dowodem na to, ze owu juz byla. Moze owu byla, gdy śluz zmienił sie z ciągnącego na lepki i od tego momentu policz dni po i zrob test 10 12 dni po tym dniu. Albo najlepsze, co w tej sytuacji mozesz zrobić to zrobic betę. Ona będzie najlepszym dowodem na cokolwiek.

Test ciążowy negatywny, to brak ciąży. Kiedy @? A prog jest skokowy, więc właściwie nie jest dowodem na to, ze owu juz byla. Moze owu byla, gdy śluz zmienił sie z ciągnącego na lepki i od tego momentu policz dni po i zrob test 10 12 dni po tym dniu. Albo najlepsze, co w tej sytuacji mozesz zrobić to zrobic betę. Ona będzie najlepszym dowodem na cokolwiek.
Skokowy jest ale bez przesady. Wynik powyżej 10 wskazuje, że jesteś po owulacji.
No chyba, że to było w tej innej jednostce?

reklama
Do góry