AScarlett
Moderator
Zazdro!!!!Praktycznie do końca sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro!!!!Praktycznie do końca sierpnia
Ja myśle, ze bociany mają strasznie socjopatyczną naturę. Wiedzą jaka jest ich rola społeczna- pokazać się i dać dzieci. Zamiast tego śmieją się nam w twarz latając nad głowami, a testy negatywneJa widziałam wczoraj lecącego nad moja głową. a mam płodne. I chcę wierzyc, że to jakiś znak
U mnie test to tylko pro forma , zamawiam termometr i zaczynam porządną robotę od września. @ 23.07 seksy od 26 do 1.08 chyba codziennie, 18 dzien cyklu dziś.@black_angel a który do dc dziś u Ciebie i kiedy bylo owu i seksy, bo już się pogubiłam
czekaj, to było do mnie pytanie czy @Laura1997, która zacytowała moją wiadomość i nie można jej zacytować?pytanie do tego, ale nie wiem czemu się nie dało odpowiedzieć
do Ciebieczekaj, to było do mnie pytanie czy @Laura1997, która zacytowała moją wiadomość i nie można jej zacytować?
a skąd takie pytanie? 3 dni przed owulacją monitoring+temperaturydo Ciebie
Ja dopóki się nie wylecze i nie będzie pracy jajnikow nic nie robię.. żadnych testów już owu ,nie mierze temperatury,a sex wtedy kiedy mam ochotę, bez patrzenia na kalendarz..Ale powiem wam że nie wiem czy to spowodowane tym że łykam ten Orgametril,ale na sex jakoś ochoty nie mam.może to spowodowane tym ze dozę progesteron,sama nie wiemU mnie test to tylko pro forma , zamawiam termometr i zaczynam porządną robotę od września. @ 23.07 seksy od 26 do 1.08 chyba codziennie, 18 dzien cyklu dziś.
w tym samym czasie miałyśmy okres I mamy mieć też cykle 29 dniowe więc z ciekawości pytama skąd takie pytanie? 3 dni przed owulacją monitoring+temperatury
czyli siostrzany cyklw tym samym czasie miałyśmy okres I mamy mieć też cykle 29 dniowe więc z ciekawości pytam
U mnie Hashimoto zostało stwierdzone na podstawie atpo i atg powyżej normy - są to przeciwciała produkowane kiedy organizm sam atakuje tarczycę. Do tego przy Hashimoto tarczyca jest pomniejszona lub powiększona.a jakie atpo rzy jakim tsh mowi o hashi?