reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

no jeszcze troche czasu mam, moje cykle mają około 28-30 dni. Będę robić dalej, zobaczymy. W sumie miałam badane 3 cykle u gina i chyba z razy progesteron i nigdy nie wyszło, że nie miałam owu. Co nie znaczy, ze nie może tak się zdarzyć
ja 14 dnia miałam jasny pasek a 15 już był prawie pik :) także czekaj dzielnie :D

reklama
Też mam takie cykle. A mogę spytać jak z badaniami nasienia na dzień dzisiejszy? Z ostatnich postów pamiętam, że mieliście ten sam problem co my, stąd moje pytanie.
Nie badaliśmy nasienia od pździernika. Szczerze mówiąc to nie wiem czy będziemy bo mi to się już nie chce. Raz jest złe, raz dobre, jak jest dobre to ciąży i tak nie ma. Mam wrażenie, że tak czy inaczej nie mam na to żadnego wpływu.

ja 14 dnia miałam jasny pasek a 15 już był prawie pik :) także czekaj dzielnie :D
no czekam, ale ja też nie wierze testom owu jakoś ultra. Jedne się wybarwiają dobrze, inne słabo, nie pokrywają się ze sobą. Wiec nawet jak mi sie nie wybarwi to też nie uznam, że to był cykl bezowu czy coś. Robę te testy bo są:p

reklama
Dobrze interpretuję, że mieszczę się w normie mając 30 lat prawda? Już mam dość xd

Załączniki

• IMG_20220808_183204.jpg
    IMG_20220808_183204.jpg
    110,6 KB · Wyświetleń: 107
Do góry