Karolina_123
Fanka BB :)
W którym dniu cyklu jakie badania? któraś z was podpowie?
Pozwoliłam sobie zapożyczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym dniu cyklu jakie badania? któraś z was podpowie?
Trzymam kciuki za majowego bobasaJeśli wierzyć aplikacji to jestem niby 14 dpo.
W lipcu konkretnie czułam, że owulacja jest dużo wcześniej.. śluz itp. Pojawił się od razu po okresie. A teraz też wydawało mi się że coś się przesunęło.
W ogóle 3 miesiące temu przyśniła mi się data narodzin dziecka.. majowa wymarzona i mówiłam do mężulka że wrzucam na luz nawet nie patrze w kalendarz, ale sierpień jest nasz! Wyliczyłam sobie przybliżoną datę poczęcia zeby wyszła ta konkretna data
To wszystko tak śmiechem żartem.
Dziś byłam pewna ze zobaczę biel i miałam pisać że czeka mnie życiowa przeprowadzka także już niedługo .
No a teraz czekam na wyniki.
A wiesz ile dni po owulacji?Hej, a u mnie 24dc, test negatywny, nic nowego po 2,5 roku staran
a kiedy Prolaktyna itd bo mi nie pokazuje na zdjeciu?Zobacz załącznik 1431207
Pozwoliłam sobie zapożyczyć
jest na samej gorze niemalże, 3dca kiedy Prolaktyna itd bo mi nie pokazuje na zdjeciu?
Prolaktyna widzę, ale nie widzę w którym dzień. Dziękujęjest na samej gorze niemalże, 3dc
mnie za to cycki bolą albo tak mocno jak nigdy przedtem, albo wcześniej totalnie nie zwracałam na to uwagi testuję pojutrze ale bez większych nadziei…Ja testuję jutro, ale raczej nie poprawię statystyk wątku Cycki mnie prawie nie bolą w tym cyklu przez co podejrzewam, że owulacja była słaba, ale i tak nie lubię owulki z lewego jajnika
Wydaje mi się, że cykl z różnych powodów może się skrócić, faza lutealna jest stała, może dziewczyny tu mnie poprawią? Jeżeli chodzi o owu, robisz testy, byłaś na monitoringu? Bo tez jeżeli chodzi o 'same' odczucia, to mogą być mylne..Tak...