reklama
Ile dni po owulacji ?Dziewczyny.....
Minute temu robiony.. póki co szok.
malinowelove
Fanka BB :)
Ale dokładniej czego? Że cykl się skrócił?Wczoraj w 27dc dostalam okres.... nie wiem dlaczego taki krótki ten cykl, ale to znaczy że seks bez zabezpieczenia był dzień przed owu, a przecież dokładnie czułam kiedy była owu... nic nie rozumiem:/
Tak...Ale dokładniej czego? Że cykl się skrócił?
Matylda.<3
1 dc cyklu był 17 lipca.Zawsze coś moze się zdarzyć, nie myślę o tym, bo mam juz 3 dziec...a
A kiedy zaczęlaś 1 dzien cyklu?
Okres niby za 6 dni.
Dziewczyny.....
Minute temu robiony.. póki co szok.
Gratulacje!!!
pietraczkaa
Fajnie się zaczął ten tydzień dziewczyny
Ja byłam rano na progu. Zobacze czy owu była czy nie. Najbardziej martwi mnie czy owu była a nie czy będzie ciąża. Bo jakoś mnie ewentualny cykl bezowulacyjny zmartwił
Ja byłam rano na progu. Zobacze czy owu była czy nie. Najbardziej martwi mnie czy owu była a nie czy będzie ciąża. Bo jakoś mnie ewentualny cykl bezowulacyjny zmartwił
Serio
Jeśli wierzyć aplikacji to jestem niby 14 dpo.
W lipcu konkretnie czułam, że owulacja jest dużo wcześniej.. śluz itp. Pojawił się od razu po okresie. A teraz też wydawało mi się że coś się przesunęło.
W ogóle 3 miesiące temu przyśniła mi się data narodzin dziecka.. majowa wymarzona i mówiłam do mężulka że wrzucam na luz nawet nie patrze w kalendarz, ale sierpień jest nasz! Wyliczyłam sobie przybliżoną datę poczęcia zeby wyszła ta konkretna data
To wszystko tak śmiechem żartem.
Dziś byłam pewna ze zobaczę biel i miałam pisać że czeka mnie życiowa przeprowadzka także już niedługo .
No a teraz czekam na wyniki.
W lipcu konkretnie czułam, że owulacja jest dużo wcześniej.. śluz itp. Pojawił się od razu po okresie. A teraz też wydawało mi się że coś się przesunęło.
W ogóle 3 miesiące temu przyśniła mi się data narodzin dziecka.. majowa wymarzona i mówiłam do mężulka że wrzucam na luz nawet nie patrze w kalendarz, ale sierpień jest nasz! Wyliczyłam sobie przybliżoną datę poczęcia zeby wyszła ta konkretna data
To wszystko tak śmiechem żartem.
Dziś byłam pewna ze zobaczę biel i miałam pisać że czeka mnie życiowa przeprowadzka także już niedługo .
No a teraz czekam na wyniki.
reklama
pietraczkaa
PrzykreA jak mi pobierali krew to pielegniarka obok dostała info. Że jej tato zmarł. I wpadła w taki płacz aż mi sie udzieliło
Ja to zawsze trafiam na takie życiowe akcje..