malinowelove
Fanka BB :)
Właśnie tak smutno na pierwszej stronie, musi się to zmienićTeż mi się wydaje że jakiś zastój jest , na wątek zazwyczaj czytam co kilka dni i zawsze było wiecej kresek dajcie pocieszyć oko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tak smutno na pierwszej stronie, musi się to zmienićTeż mi się wydaje że jakiś zastój jest , na wątek zazwyczaj czytam co kilka dni i zawsze było wiecej kresek dajcie pocieszyć oko
Pierwszy raz mogę tu napisać „widzę” wiec to oznacza już konkret Suuuper, gratuluje! Który dzień cyklu?Dziewczyny.....
Minute temu robiony.. póki co szok.
PięknieDziewczyny.....
Czułas coś, jakieś objawy, przeczucie, cokolwiek, że mogło się udać? Teraz zarażaj resztęDziewczyny.....
Trzymam kciuki i dawaj znać jak beta!Nic a nic.. to chyba dzięki waszym dobrym intencjom.
Który dpo nie wiem, bo cykl wcześniej miałam pierwszy raz skrócony cykl i małpa przyszła w 26 dniu. W tym cyklu sprawdziłam pinkiem w tamtym tygodniu jeśli długość cyklu miałaby się powtórzyć (25) ale była biel biel.
Nic totalnie nie mam objawów. Wczoraj w nocy ból okresowy i teraz też czuje się jakby lekko podbrzusze bolało.
Musze ochłonąć. Bo jeszcze mąż mi wdepnął do łazienki i w ostatniej sekundzie schowałam wszystko przy nim. Potrzebuję konkret dowodów medycznych. Idę zaraz na betę.
Rok temu w sierpniu straciliśmy ciążę.. Także emocje są duże a ja za wrażliwa..
JeeeestDziewczyny.....
No i nareszcie jest sierpniowa kreskaDziewczyny.....
No pięknie! Trzymam kciuki za betę!Dziewczyny.....