pietraczkaa
Fanka BB :)
Ja nie widzę nicWidzicie coś?
Zdjęcie przerobione, bo znów stary świruje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzę nicWidzicie coś?
Zdjęcie przerobione, bo znów stary świruje
ja widzę kreski zrób może bete?U mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
O tutaj to widzę na zdjęciu warto jutro powtórzyć!U mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
ile dpo?U mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
Dziś jest ok 12-14 dni po owulacji według mnie, bo nie badałam... I dziś według mnie powinna pojawić się miesiączka, ale tak jak wcześniej pisałam @ przyszła tydzień wcześniej - była inna niż zwykle i mimo wszystko postanowiłam zatestować.... Jutro jeszcze zrobię test, a we wtorek pójdę na bete. Zobaczę co tam wyjdzieile dpo?
No coś tam świtaDziś jest ok 12-14 dni po owulacji według mnie, bo nie badałam... I dziś według mnie powinna pojawić się miesiączka, ale tak jak wcześniej pisałam @ przyszła tydzień wcześniej - była inna niż zwykle i mimo wszystko postanowiłam zatestować.... Jutro jeszcze zrobię test, a we wtorek pójdę na bete. Zobaczę co tam wyjdzie
Coś tu jakby świta ile dni po?U mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
Juz szłabym na betę, skoro byl dziwny okres a tu cos świta.Dziś jest ok 12-14 dni po owulacji według mnie, bo nie badałam... I dziś według mnie powinna pojawić się miesiączka, ale tak jak wcześniej pisałam @ przyszła tydzień wcześniej - była inna niż zwykle i mimo wszystko postanowiłam zatestować.... Jutro jeszcze zrobię test, a we wtorek pójdę na bete. Zobaczę co tam wyjdzie