reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
U mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać 🤪

Załączniki

• IMG_20220807_100000.jpg
    IMG_20220807_100000.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 153
  • IMG_20220807_094520.jpg
    IMG_20220807_094520.jpg
    795,4 KB · Wyświetleń: 149
  • IMG_20220807_095901.jpg
    IMG_20220807_095901.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 150
Dziś jest ok 12-14 dni po owulacji według mnie, bo nie badałam... I dziś według mnie powinna pojawić się miesiączka, ale tak jak wcześniej pisałam @ przyszła tydzień wcześniej - była inna niż zwykle i mimo wszystko postanowiłam zatestować.... Jutro jeszcze zrobię test, a we wtorek pójdę na bete. Zobaczę co tam wyjdzie 🙉

Dziś jest ok 12-14 dni po owulacji według mnie, bo nie badałam... I dziś według mnie powinna pojawić się miesiączka, ale tak jak wcześniej pisałam @ przyszła tydzień wcześniej - była inna niż zwykle i mimo wszystko postanowiłam zatestować.... Jutro jeszcze zrobię test, a we wtorek pójdę na bete. Zobaczę co tam wyjdzie 🙉
No coś tam świta 🤞 ⏸️

reklama
Juz szłabym na betę, skoro byl dziwny okres a tu cos świta.

Do góry