reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
A więc tak...napisze krótko...
JA również odpuszczam narazie,nie mam co się starać po takiej diagnozie jaką dziś usłyszałam .
Chce wam wszystkim i każdemu z osobna podziękować za wsparcie,pomoc i w dzieleniu się waszym doświadczeniem, nie zawsze się w tym zgadzałam co niektóre z Was pisały ale biorę to na klatę..
Życzę wam powodzenia,abyście szybciej miały upragnione dzieciątko niż wam się wydaje..
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki..
A co powiedział lekarz, jaką diagnoza?

A jeśli nie myśle o zajściu w ciąże przy zbliżeniu, nawet przy seksie nie myśle o zajściu w ciąże i nie zachodzę ?
Ja zawsze podczas seksu myślami jestem daleko od wizji plemnika zapładniajacej komorkę.... i nie pomaga 🤔🤔🤔 ale moze i faktycznie jak babeczka podczas seksu mysli tylko o tym zebu się udało, i jednocześnie myśli, że pewnie i tak nic z tego, to faktycznie zestresowana i spięta do kwadratu i potem totalnie nic z tego nie wychodzi....no nie wiem jak to z Wami jest...

żeby wiedzieć w które dni odpuścić i nie myśleć
Ale jestescie wredne, ja tez mam "wizję ciąży " z poniedziałkowym plemnikiem z "na najeźdźca" i owu "huj wie kiedy" ale kopary opadną tym co nie wierzą, że może się udać jak wyjdzie mi test pozytywny 😂🤪🤪🤪🤪🤣
Prawdo podobne rownie mocno jak wizja "odpuść zajdziesz"

Ale jestescie wredne, ja tez mam "wizję ciąży " z poniedziałkowym plemnikiem z "na najeźdźca" i owu "huj wie kiedy" ale kopary opadną tym co nie wierzą, że może się udać jak wyjdzie mi test pozytywny 😂🤪🤪🤪🤪🤣
Prawdo podobne rownie mocno jak wizja "odpuść zajdziesz"
Przynajmniej będziesz wiedziała czemu się nie uda, jeśli się nie uda.
Bo myślisz, że jesteś płodna, a powinnaś myśleć, że nie 😄

reklama
Do góry