LadyCaro
Fanka BB :)
żeby wiedzieć w które dni odpuścić i nie myślećTo po co chodziłaś do ginekologa pytać w które dni uprawiać seks, żeby zajść?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żeby wiedzieć w które dni odpuścić i nie myślećTo po co chodziłaś do ginekologa pytać w które dni uprawiać seks, żeby zajść?
Aaa ok, dzięki za wyjaśnienie.żeby wiedzieć w które dni odpuścić i nie myśleć
ej to ja robię testy owu i jak będzie pik to odpuszcze! wtedy sie udaAaa ok, dzięki za wyjaśnienie.
Spróbuję tak w następnym cyklu
A jeszcze dopytam, żeby wiedzieć tak na 100%Dokładnie tak . Myślałam że może nie mogę mieć i przestałam myśleć .
A co powiedział lekarz, jaką diagnoza?A więc tak...napisze krótko...
JA również odpuszczam narazie,nie mam co się starać po takiej diagnozie jaką dziś usłyszałam .
Chce wam wszystkim i każdemu z osobna podziękować za wsparcie,pomoc i w dzieleniu się waszym doświadczeniem, nie zawsze się w tym zgadzałam co niektóre z Was pisały ale biorę to na klatę..
Życzę wam powodzenia,abyście szybciej miały upragnione dzieciątko niż wam się wydaje..
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki..
Ja zawsze podczas seksu myślami jestem daleko od wizji plemnika zapładniajacej komorkę.... i nie pomaga ale moze i faktycznie jak babeczka podczas seksu mysli tylko o tym zebu się udało, i jednocześnie myśli, że pewnie i tak nic z tego, to faktycznie zestresowana i spięta do kwadratu i potem totalnie nic z tego nie wychodzi....no nie wiem jak to z Wami jest...A jeśli nie myśle o zajściu w ciąże przy zbliżeniu, nawet przy seksie nie myśle o zajściu w ciąże i nie zachodzę ?
Ale jestescie wredne, ja tez mam "wizję ciąży " z poniedziałkowym plemnikiem z "na najeźdźca" i owu "huj wie kiedy" ale kopary opadną tym co nie wierzą, że może się udać jak wyjdzie mi test pozytywnyżeby wiedzieć w które dni odpuścić i nie myśleć
Przynajmniej będziesz wiedziała czemu się nie uda, jeśli się nie uda.Ale jestescie wredne, ja tez mam "wizję ciąży " z poniedziałkowym plemnikiem z "na najeźdźca" i owu "huj wie kiedy" ale kopary opadną tym co nie wierzą, że może się udać jak wyjdzie mi test pozytywny
Prawdo podobne rownie mocno jak wizja "odpuść zajdziesz"
Pani kochana będziesz jeszcze sikać?Moje to samo od wtorku!
Po 12 m-cach starań zaczynam to chwytaćPrzynajmniej będziesz wiedziała czemu się nie uda, jeśli się nie uda.
Bo myślisz, że jesteś płodna, a powinnaś myśleć, że nie