reklama
natala123456
Fanka BB :)
Trzymam za Was wszystkie kciuki dwa - po jednym na każda kreskę
LadyCaro
pjona <3To ja poproszę o wpis na 26 sierpień
Mrufka@@1
Cześć dziewczyny , podczytuje wasze wątki od jakiegoś czasu i bardzo Wam kibicuje . Nie spodziewałam się że do Was dołączę .... 21 maja urodziłam synka , niestety miał bardzo poważna wadę wrodzoną serduszka i zmarł po 12 dniach podczas operacji. Tydzień temu byłam na kontroli u ginekologa i dał nam zielone światło mimo że jeszcze nie miałam okresu ale wszystko jest ok i jajniki rozpoczęły pracę , proponował żeby zacząć próbować. Nie mam pojęcia kiedy miałam czy będę miała owulację więc będę testować premie pół sierpnia, jeżeli mogę prosić to proszę o wpisanie na 1 sierpnia . Trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
LadyCaro
strasznie mi przykro, że Cię to spotkało! Przytulam i trzymam kciuki.Cześć dziewczyny , podczytuje wasze wątki od jakiegoś czasu i bardzo Wam kibicuje . Nie spodziewałam się że do Was dołączę .... 21 urodziłam synka , niestety miał bardzo poważna wadę wrodzoną serduszka i zmarł po 12 dniach podczas operacji. Tydzień temu byłam na kontroli u ginekologa i dał nam zielone światło mimo że jeszcze nie miałam okresu ale wszystko jest ok i jajniki rozpoczęły pracę , proponował żeby zacząć próbować. Nie mam pojęcia kiedy miałam czy będę miała owulację więc będę testować premie pół sierpnia, jeżeli mogę prosić to proszę o wpisanie na 1 sierpnia . Trzymam kciuki
Mrufka@@1
Dziękuję,mam nadzieję że długo tu nie będę o ta ciążę staraliśmy się 2 lata , po drodze było cpstrasznie mi przykro, że Cię to spotkało! Przytulam i trzymam kciuki.
reklama
LadyCaro
troszkę kojarzę Twój nick z kiedyś, jak dopiero zaczynałam swoją przygodę na forum ja się staram teraz ponad 2 lata i nigdy nie byłam w ciąży. Życzę Ci, żebyś szybko się zwinęła na mamowy wątekDziękuję,mam nadzieję że długo tu nie będę o ta ciążę staraliśmy się 2 lata , po drodze było cp