reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Chciałabym się do Was wpisać tak mnie kusi ... Lada moment u mnie owulacja ! Ale mam skierowanie na badania immunologiczne wybieram się na początku sierpnia więc ten cykl daje na wstrzymanie:). Ale życzę Wam powodzenia !

Cześć dziewczyny , podczytuje wasze wątki od jakiegoś czasu i bardzo Wam kibicuje . Nie spodziewałam się że do Was dołączę .... 21 maja urodziłam synka , niestety miał bardzo poważna wadę wrodzoną serduszka i zmarł po 12 dniach podczas operacji. Tydzień temu byłam na kontroli u ginekologa i dał nam zielone światło mimo że jeszcze nie miałam okresu ale wszystko jest ok i jajniki rozpoczęły pracę , proponował żeby zacząć próbować. Nie mam pojęcia kiedy miałam czy będę miała owulację więc będę testować premie pół sierpnia, jeżeli mogę prosić to proszę o wpisanie na 1 sierpnia . Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny , podczytuje wasze wątki od jakiegoś czasu i bardzo Wam kibicuje . Nie spodziewałam się że do Was dołączę .... 21 urodziłam synka , niestety miał bardzo poważna wadę wrodzoną serduszka i zmarł po 12 dniach podczas operacji. Tydzień temu byłam na kontroli u ginekologa i dał nam zielone światło mimo że jeszcze nie miałam okresu ale wszystko jest ok i jajniki rozpoczęły pracę , proponował żeby zacząć próbować. Nie mam pojęcia kiedy miałam czy będę miała owulację więc będę testować premie pół sierpnia, jeżeli mogę prosić to proszę o wpisanie na 1 sierpnia . Trzymam kciuki ✊✊✊✊
strasznie mi przykro, że Cię to spotkało! Przytulam i trzymam kciuki.

reklama
Dziękuję,mam nadzieję że długo tu nie będę ;) o ta ciążę staraliśmy się 2 lata , po drodze było cp 🙄
troszkę kojarzę Twój nick z kiedyś, jak dopiero zaczynałam swoją przygodę na forum :) ja się staram teraz ponad 2 lata i nigdy nie byłam w ciąży. Życzę Ci, żebyś szybko się zwinęła na mamowy wątek :)

Do góry