Bażantka_1991
Fanka BB :)
a ja 14-stego sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, Ty mówisz, Ariah mówi to niech będzie ten cionszTwoje odczucia się nie liczą! Ja też nie raz czułam, że się uda i nie było z tego ciąży A jak była później, to niespodziewana Zaufaj memu odczuciu, bo mam reumatyzm
byczulisiu, spłodzisz byczulisiadobrze, Ty mówisz, Ariah mówi to niech będzie ten cionsz
nie no taka akcja 2 x sie chyba nie zdarzy Zresztą 4.08 będziesz miała już tłuste krechy!Ok to wpisz mnie na 4 sierpnia i na 8
Silna reprezentacja tego 26Dobra, ja poproszę 26.08 najwyżej przesunę
Mnie możesz wpisać na 21 sierpnia. Co prawda mamy przerwę od starań ale nie zamierzam się zabezpieczać więc itak będę musiała się przetestować w okolicy spodziewanej @.Dobra, to wpisalam - mam nadzieję - wszystkie, które się zgłosiły. Jak kogoś przegapiłam - dawajcie znać