reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

No ja mam stymulację od 3dc, ale bez przesady xD
Normanie owulacje to ja mam koło 15dc, a tu się taka akcja od*ierdala. Muszę USG w tym trzecim świecie ogarnąć, będę gadać z lekarzem przez google translator xD

Może potem będę mogła pisać, że zaszłam w ciąże w trakcie okresu? :D
miałam raz taki cykl, że w 7 dniu cyklu miałam owu, potwierdzoną u lekarza

reklama
A teraz jeszcze te testy owu z którymi mam do czynienia 1 raz,każdy wychodzi inaczej, już jestem głupia z tego wszystkiego,a śluz 🤷‍♀️ sama woda także też mi to nic nie mowi

A teraz jeszcze te testy owu z którymi mam do czynienia 1 raz,każdy wychodzi inaczej, już jestem głupia z tego wszystkiego,a śluz 🤷‍♀️ sama woda także też mi to nic nie mowi
właśnie Ci powiem, że ja też kiedyś robiłam tetsy owu i w zależności od firmy wychodziły inaczej więc rzuciłam to. Nic mi nie mówiło... chyba już lepiej mierzyć tą temperaturę.
Chyba są po prostu laski u których to się sprawdza i pokrywa, a u innych nie.
Pewnie najlepszym wyjściem by byo robić równolegle z monitoringiem, zebym zobaczyć jak u Ciebie jest.

właśnie Ci powiem, że ja też kiedyś robiłam tetsy owu i w zależności od firmy wychodziły inaczej więc rzuciłam to. Nic mi nie mówiło... chyba już lepiej mierzyć tą temperaturę.
Chyba są po prostu laski u których to się sprawdza i pokrywa, a u innych nie.
Pewnie najlepszym wyjściem by byo robić równolegle z monitoringiem, zebym zobaczyć jak u Ciebie jest.
tak, tylko, że temperatura niekoniecznie pokaże Ci zbliżającą się owu, będzie skok dopiero po Niej więc wtedy już po ptokach 😂

Uwazam, ze bete warto zbadać najwcześniej 12 dni po...potem niska beta, przyrosty tez w tych niskich wartosciach się mierzy i stresik... ja jesli jeszcze zobaczę 2 kreski, betę zbadam w dniu @ i 2 dni po, ustale wizyte w 6 tyg i zrobie bete przed wizytą. Ale czy dane mi będzie, nie wiem.
Paradoksalnie, moją najszybszą i najwyższą bete miałam przy najbardziej chorej ciąży - zaśniadzie i trochę nie rozumiem tego pędu by w 8-9 dniu beta była już dodatnia

reklama
tak, tylko, że temperatura niekoniecznie pokaże Ci zbliżającą się owu, będzie skok dopiero po Niej więc wtedy już po ptokach 😂
No i dużo rzeczy ma wpływ ba temperaturę ale ja słyszałam od jednego lekarza, że przed owu temperatura spada i wtedy można zobaczyć 🙂

Do góry