E
eag
Gość
Naczytałam się o tym facelle, że są do dupy i kurde idę zaraz do przychodni ale bez większych nadziei wrrrObstawiam, ze test wadliwy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naczytałam się o tym facelle, że są do dupy i kurde idę zaraz do przychodni ale bez większych nadziei wrrrObstawiam, ze test wadliwy.
Ja przedwczoraj wyprowadzalam psa i omsknęła mi sie noga na ostatnim schodku...i padłam na klęczki, obdarte 2 kolana niestety mamMuszę też zrobić badania i udać się do endokrynologa bo o poprzedniej wizycie zapomniałam i było mi wstyd gdy pani doktor do mnie dzwoniła czy będę
Człowiek nieogar Ja przez to że w pracy nie ciekawie nie myślę na razie o testowaniu. Za to marzę o tym żeby gdzieś jechać i odpocząć - niby byłam na długim urlopie nie dawno ale gdy dosłownie wszystko co budowało się latami w pracy się sypie chce się od tego uciec do tego dziś niezdarna ja spadła ze schodów i się potłukła - BRAWO JA
Test wygląda na negatywny i ta kreska na testową, tylko beta prawdę Ci powie. Dziewczyny róbcie pink strumieniowy- statystycznie to na nim jest najmniej pomyłek.Hejka mam pytanie, może ktoś miał podobnie,bo nie wiem co myśleć o tym teście zrobiłam go dziś rano i na początku pokazała się gruba ale jasna bardzo kreska, a po 3/4 minutach coś takiego?Zobacz załącznik 1437696
U mnie w sobotę na teście był bladzioch a wczoraj już pozytyw więc możliwe że jutro wyjdzie Ci pozytywny test owulacyjny. Co do śluzu to ja Bart rzadko mam taki że aż go widzę raczej jest on tam środkuTest wygląda na negatywny i ta kreska na testową, tylko beta prawdę Ci powie. Dziewczyny róbcie pink strumieniowy- statystycznie to na nim jest najmniej pomyłek.
Dziewczyny czy juz coś mozna wnioskować z tego wykresu? Co do sluzu, jest lepki, nie jak bialko, taki plodny mam wrażenie był zaraz po okresie ale mial w sobie resztki jeszcze krwi. Do dzisiaj paski ovu byly bardzo blade, cień 2 kreski, dzis widać wyrazną 2 kreskę, ale jeszcze nie pik. Za to ovufriend sugeruje mi owulacje na jutro? Macie jakieś swoje wnioski?
Nie zawsze. Jeśli Twoja podstawowa temp ciała jest w okolicach 36, to ta po owulacji raczej do 37 może nie dobić. Owylację potwierdzają trzy wyższe o min 0,2 temperatury, przy czym wyższe od 6 niższychUczę się uczę, wyczytałam ze temperatura powinna przekroczyć 37, moze mylnie się tego uczepiłam...
podsyłam wykresjak dla mnie owulacja była 24.08 przy tym spadku, ale jeszcze jest wcześnie, żeby to potwierdzić, mierz dalej, jeśli temperatury wyższe będą się utrzymywać to owulacja była. Jakby to był mój wykres, to już po jutrzejszej wyższej temperaturze byłabym pewna co do owulacji, ale to u mnie. Wrzuć mi wykres jeszcze jutro i pojutrze to popatrzę
Tylko pamiętaj, ze apka ovu jak nie wykryje owulacji to Ci ja przesunie.Zdarza się nawet, że już wykrytą owu przesuwa. To zależy co tam wpiszesz i jakie będziesz miała temperatury.Test wygląda na negatywny i ta kreska na testową, tylko beta prawdę Ci powie. Dziewczyny róbcie pink strumieniowy- statystycznie to na nim jest najmniej pomyłek.
Dziewczyny czy juz coś mozna wnioskować z tego wykresu? Co do sluzu, jest lepki, nie jak bialko, taki plodny mam wrażenie był zaraz po okresie ale mial w sobie resztki jeszcze krwi. Do dzisiaj paski ovu byly bardzo blade, cień 2 kreski, dzis widać wyrazną 2 kreskę, ale jeszcze nie pik. Za to ovufriend sugeruje mi owulacje na jutro? Macie jakieś swoje wnioski?
nie widać wartości (kliknij na ten pasek po lewej gdzie jest termometr to się wysunie skala). Nie sugeruj się tym co mówi OvuFriend, każda aplikacja zmienia dzień owulacji w zależności od wprowadzanych danychTest wygląda na negatywny i ta kreska na testową, tylko beta prawdę Ci powie. Dziewczyny róbcie pink strumieniowy- statystycznie to na nim jest najmniej pomyłek.
niby spadła, ale dalej jest dość wysoko w porównaniu do poprzednich, więc dalej do obserwacjipodsyłam wykres
Temperatura spadła