DobreMyśli
Fanka BB :)
Może kilka razy ale dawno temu zazwyczaj mam 36 dniowe cykle najdłuższe a najkrótsze 27 dniowe.Miałaś już kiedyś tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może kilka razy ale dawno temu zazwyczaj mam 36 dniowe cykle najdłuższe a najkrótsze 27 dniowe.Miałaś już kiedyś tak?
U mnie na bank jest teraz tak samo nawet już testu nie robię bo to bez sensu poczekam do końca przyszłego tyg, jak w piątek okresu nie będzie to umowie się do gina i zobaczymy.Ja raz miałam cykl 46 dni, był on bezowulacyjny, dlatego taki długi, może skonsultuj się na wszelki wypadek z ginem ? Ale myślę że po prostu musisz czekać
Może powtórz jednak jeszcze testU mnie dziś 42dc i dalej wiem tyle, że nic nie wiem ost test w środę był negatywny czekam na @ ale zołza nie chce przyjść
Ja pamiętam poszłam do gina w 36dc, kazał zrobić progesteron, wyszło coś koło 3 i kazał cierpliwie czekać na okres który przyszedł w 46dc chyba, zalało mnie wtedy i był bardzo bolesny bo endo sie wychodowało w tym czasie dość spore. Pocieszające jest to ze to był tylko jeden taki cykl na przestrzeni może z 5 lat oczywiście wtedy kiedy się staraliśmy wiec w głowie już wózek wybierałamU mnie na bank jest teraz tak samo nawet już testu nie robię bo to bez sensu poczekam do końca przyszłego tyg, jak w piątek okresu nie będzie to umowie się do gina i zobaczymy.
Może kilka razy ale dawno temu zazwyczaj mam 36 dniowe cykle najdłuższe a najkrótsze 27 dniowe.
Tak potwierdzam, kiedyś też miałam cykl 46 dniowy, okres w końcu wywołałam duphastonem, bo cykl był bezowulacyjny, a zamiast pękniętego pęcherza miałam torbiel.
Lepiej idź na usg bo bez wywołania okresu możesz jeszcze długo czekać
Ja dzisiaj z paczkomatu odebrałam pakiet 10 testów
Jutro będzie termometr już może, i zaczynam paski owu uzywać ...
No bardzo liczę na ten wrzesień.... dzieci do szkoły, mąż wyjeżdża...byle po owulacji
Będę sobie sikać od 8 dni po dzień okresu i szukać cieni pod oknem na oknie i na balkonie pod też... oby sąsiedzi mnie nie widzieli tylko
Wynik i tak będzie negatywny w tym cyklu się nie udało. Może w następnym byle szybko się zacząłMoże powtórz jednak jeszcze test