reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja raz miałam cykl 46 dni, był on bezowulacyjny, dlatego taki długi, może skonsultuj się na wszelki wypadek z ginem ? Ale myślę że po prostu musisz czekać 🤷🏽‍♀️
U mnie na bank jest teraz tak samo 😏 nawet już testu nie robię bo to bez sensu 😅 poczekam do końca przyszłego tyg, jak w piątek okresu nie będzie to umowie się do gina i zobaczymy.

Ja pam
U mnie na bank jest teraz tak samo 😏 nawet już testu nie robię bo to bez sensu 😅 poczekam do końca przyszłego tyg, jak w piątek okresu nie będzie to umowie się do gina i zobaczymy.
Ja pamiętam poszłam do gina w 36dc, kazał zrobić progesteron, wyszło coś koło 3 i kazał cierpliwie czekać na okres który przyszedł w 46dc chyba, zalało mnie wtedy i był bardzo bolesny bo endo sie wychodowało w tym czasie dość spore. Pocieszające jest to ze to był tylko jeden taki cykl na przestrzeni może z 5 lat 😁 oczywiście wtedy kiedy się staraliśmy wiec w głowie już wózek wybierałam 😁😁

Może kilka razy ale dawno temu 😏 zazwyczaj mam 36 dniowe cykle najdłuższe a najkrótsze 27 dniowe.

To ciekawe czemu tak...
Kiedyś czytałam o dziewczynie co okresu nie miała 42 dni testy negatywne, poszła do lekarza w końcu a okazało się że zaczęła 2 msc ciąży. No ale ona pisała że robiła testy z jednej partii i podobno jakieś wadliwe były.

Może u Ciebie coś tam się zagnieździło 😆😆😆😆😆😆

Tak potwierdzam, kiedyś też miałam cykl 46 dniowy, okres w końcu wywołałam duphastonem, bo cykl był bezowulacyjny, a zamiast pękniętego pęcherza miałam torbiel.
Lepiej idź na usg bo bez wywołania okresu możesz jeszcze długo czekać :)

Tak potwierdzam, kiedyś też miałam cykl 46 dniowy, okres w końcu wywołałam duphastonem, bo cykl był bezowulacyjny, a zamiast pękniętego pęcherza miałam torbiel.
Lepiej idź na usg bo bez wywołania okresu możesz jeszcze długo czekać :)

Boziu to ja się cieszę że póki co mam wszystko jak w zegarku +/- 2 dni góra.
Najdłuższy cykl miałam 36 dniowy, wtedy nie staraliśmy się o dziecko i panikowałam jak nie wiem , chyba po 2 testy na dzień robiłam. Ale od tej pory co miesiąc po 29 dni.

Ja dzisiaj z paczkomatu odebrałam pakiet 10 testów 😁😁😁😁
Jutro będzie termometr już może, i zaczynam paski owu uzywać ...
No bardzo liczę na ten wrzesień.... dzieci do szkoły, mąż wyjeżdża...byle po owulacji😖🤔🤔🤔
Będę sobie sikać od 8 dni po dzień okresu i szukać cieni pod oknem na oknie i na balkonie pod też... oby sąsiedzi mnie nie widzieli tylko 😁😁😁💚

Ja dzisiaj z paczkomatu odebrałam pakiet 10 testów 😁😁😁😁
Jutro będzie termometr już może, i zaczynam paski owu uzywać ...
No bardzo liczę na ten wrzesień.... dzieci do szkoły, mąż wyjeżdża...byle po owulacji😖🤔🤔🤔
Będę sobie sikać od 8 dni po dzień okresu i szukać cieni pod oknem na oknie i na balkonie pod też... oby sąsiedzi mnie nie widzieli tylko 😁😁😁💚

Mam takie samo nastawienie!!!
Może oprócz testowania, ale termometr zamówiony, owulaki zamówię w dużych ilościach !!! I jeden ciążowy! Żeby nie zwariować 🤣🤣🤣 i wrzesień musi być mój!!!!

reklama
Do góry