reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
NIE ZGADZAM SIĘ!!!! to na pewno implantacja😜
Watpie... Bo ostatnio cykl 25 a teraz 26-27 także pasuje🤣🤣 tylko dziwią mnie bole podbrzusza dość silne które zauważyłam w 17dc myślałam że to owulka takto by wychodziło że dziś 8-9dpo ale w żaden sposób nie spradzwone tylko moje subiektywne spostrzeżenia -wiadomo mogą być mylne.

Watpie... Bo ostatnio cykl 25 a teraz 26-27 także pasuje🤣🤣 tylko dziwią mnie bole podbrzusza dość silne które zauważyłam w 17dc myślałam że to owulka takto by wychodziło że dziś 8-9dpo ale w żaden sposób nie spradzwone tylko moje subiektywne spostrzeżenia -wiadomo mogą być mylne.
8-9 dpo to idealnie na interpolacje! 😜

Tez tak mam :-) w zeszły poniedziałek miał 16 mm i lekarka mówiła ze można działać piątek i sobota. I teraz cały czas myśle czy to już po 😜🤷‍♀️
ja miałam migreny i czułam się napuchnięta jak balon.. dodatkowo samopoczucie jak w głębokiej depresji.

…..
jeśli chodzi o te „teksty zakazane” to mi przyjaciółka ciagle mówi „ze ja za bardzo chce itd” przez to nasze stosunki się bardzo oddaliły.
Dodatkowo w pracy jedna kobieta jak poroniłam powiedziała: „tak latała po ginekologach, wiedziałam ze coś nie tak będzie.. grzebał jej i takie są skutki” brak słów.

Proszę mnie wpisać na 8.08 ❤️❤️❤️
Po mordach lać nic więcej

tak, wiem, ale szkoda mi hajsu xD nie no w efekcie raczej nie zrobię tego, ale po prostu czasem mi na łeb siada już. Czasem mam wolę walki i mówię zrobię wszystko, nawet najgłupszą rzecz, jak ma pomóc, będę na rurze wisieć do góry nogami 3 dni (a mogłabym!) jeśli to ma pomóc. Innym razem mam ochotę wyjebać wszystkie suple przez okno i przysypać ziemią.
,,na rurze wisieć do góry nogami 3 dni"
rozwaliło mnie to 🤣😂
U mnie 9 dzień cyklu, jutro ostatni seks, ale tak mnie mąż denerwuje, ze nie wiem czy jutro dojdzie do czegoś 😠😠🥴 i koniec seksów do 15.08 😂🤣

reklama
Do góry