reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
NIE ZGADZAM SIĘ!!!! to na pewno implantacja😜
Watpie... Bo ostatnio cykl 25 a teraz 26-27 także pasuje🤣🤣 tylko dziwią mnie bole podbrzusza dość silne które zauważyłam w 17dc myślałam że to owulka takto by wychodziło że dziś 8-9dpo ale w żaden sposób nie spradzwone tylko moje subiektywne spostrzeżenia -wiadomo mogą być mylne.

Watpie... Bo ostatnio cykl 25 a teraz 26-27 także pasuje🤣🤣 tylko dziwią mnie bole podbrzusza dość silne które zauważyłam w 17dc myślałam że to owulka takto by wychodziło że dziś 8-9dpo ale w żaden sposób nie spradzwone tylko moje subiektywne spostrzeżenia -wiadomo mogą być mylne.
8-9 dpo to idealnie na interpolacje! 😜

Tez tak mam :-) w zeszły poniedziałek miał 16 mm i lekarka mówiła ze można działać piątek i sobota. I teraz cały czas myśle czy to już po 😜🤷‍♀️
ja miałam migreny i czułam się napuchnięta jak balon.. dodatkowo samopoczucie jak w głębokiej depresji.

…..
jeśli chodzi o te „teksty zakazane” to mi przyjaciółka ciagle mówi „ze ja za bardzo chce itd” przez to nasze stosunki się bardzo oddaliły.
Dodatkowo w pracy jedna kobieta jak poroniłam powiedziała: „tak latała po ginekologach, wiedziałam ze coś nie tak będzie.. grzebał jej i takie są skutki” brak słów.

Proszę mnie wpisać na 8.08 ❤️❤️❤️
Po mordach lać nic więcej

tak, wiem, ale szkoda mi hajsu xD nie no w efekcie raczej nie zrobię tego, ale po prostu czasem mi na łeb siada już. Czasem mam wolę walki i mówię zrobię wszystko, nawet najgłupszą rzecz, jak ma pomóc, będę na rurze wisieć do góry nogami 3 dni (a mogłabym!) jeśli to ma pomóc. Innym razem mam ochotę wyjebać wszystkie suple przez okno i przysypać ziemią.
,,na rurze wisieć do góry nogami 3 dni"
rozwaliło mnie to 🤣😂
U mnie 9 dzień cyklu, jutro ostatni seks, ale tak mnie mąż denerwuje, ze nie wiem czy jutro dojdzie do czegoś 😠😠🥴 i koniec seksów do 15.08 😂🤣

reklama
Do góry